Malutka - jeszcze w M1 jest dzial Mama w H&M. Ja sie kiedys nacielam w City Center.
W ogole dziewczyny sorry, ze tak pisze totalnie bez polskich znakow, ale kilka dni temu udalo mi sie wylac kawe na laptopa:/ Na szczescie po wyschnieciu i przeczyszczeniu wiekszosc dziala, ale wysiadl mi wlasnie prawy Alt, wiec polskich znakow nie zrobie. Czekam na nowa klawiature i oby bylo lepiej.
Ja dzisiaj bylam w tej Poradnii Patologii Ciazy na Polnej. Masakra - tyle ludzi, kolejki, bylam umowiona na 9, od lekarza wyszlam o 11.30. Mialam ktg i badanie ginekologiczne plus dostalam skierowanie do szpitala na przyszla srode ze wzgledu na cholestaze. Przy czym akurat ta lekarka u ktorej bylam chyba sama nie pracuje na zadnym oddziale, wiec powiedziala, ze nie wie, czy mnie zostawia i na ile. Stwierdzila, ze na pewno mi zrobią USG i przepływy, oraz żebym sobie zrobiła badania i miała świeże wyniki, a oni później podejmą decyzję czy mnie od razu po badaniach wypuszczą, czy zostawią na kilka dni, czy zostawią już do końca. Tak więc aktualnie czekam do środy i załatwiam ostatnie sprawy w domu (ostatnie zakupy, pranie, prasowanie itp). Prasowanie mnie wykańcza:/