reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Teraz zaczynam mieć wątpliwości. Dziwne to wszystko ani to poranny mocz ani nie po spodziewanej miesiączce a tu taka krecha widoczna 🤨
Póki nie zrobisz 2 testu to nie wiesz :) jak jest wczesna ciąża, to pinki się ładnie wybarwiają na niskiej becie. Np @pluto_nova sika beta 🤣🤣 obojętnie rano czy wieczorem, jest ciąża- jest krecha.

reklama
Póki nie zrobisz 2 testu to nie wiesz :) jak jest wczesna ciąża, to pinki się ładnie wybarwiają na niskiej becie. Np @pluto_nova sika beta 🤣🤣 obojętnie rano czy wieczorem, jest ciąża- jest krecha.
tak, jestem betosikaczką 😅 Ja zawsze beta i kilka testów innych firm dla pewności. Mogę trzymać mocz tylko godzinę i w międzyczasie wypić kawę i jak beta pozytywna to z takiego moczu też mi wyjdzie na teście 😝

Teraz zaczynam mieć wątpliwości. Dziwne to wszystko ani to poranny mocz ani nie po spodziewanej miesiączce a tu taka krecha widoczna 🤨
trzymam kciuki, jeśli to kreska prawilna to kup jeszcze ze 2 sikańce innej firmy i tez cos musi na nich być, czego ci szczerze życzę! Ile dpo?

Jprd 😱 jak mowilyscie o fałszywkach to myślałam o jakiś chooojocieniach a nie o kresce bijącej po oczach 😱😱😱😱
tak ja też zwątpliłam jak to zobaczyłam jak tu w pinki wierzyć....

Podczytuję was i dłuży mi się cykl. Dopiero 5dpo....jeszcze ze 3 dni żeby zacząć sikać z jakimkolwiek sensem...

Dziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.
Wcześniej robiłam test Baby Boom, on ma czułość 25.
Poszłam po Pinka do ross z myślą „po jakiego grzyba”. Zrobiłam i jestem zszokowana i przerażona bo pierwszy raz w życiu mi się pokazała taka krecha 😳
Jak jestem we wszystkim mądrala tak teraz nie wiem co mam robić, sparaliżowało mnie. Isć po inny test?
Kochana idź po test i rob betę ✊✊😍

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki, jeśli to kreska prawilna to kup jeszcze ze 2 sikańce innej firmy i tez cos musi na nich być, czego ci szczerze życzę! Ile dpo?

tak ja też zwątpliłam jak to zobaczyłam jak tu w pinki wierzyć....

Podczytuję was i dłuży mi się cykl. Dopiero 5dpo....jeszcze ze 3 dni żeby zacząć sikać z jakimkolwiek sensem...
Znowu mamy podobny cykl a nawet taki sam.✊✊🤞🤞

Ten maj jednak nie taki zły … 🥹

Załączniki

• IMG_1669.jpeg
    IMG_1669.jpeg
    47,9 KB · Wyświetleń: 182
reklama
Do góry