reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A czy Wasze babcie też robią wszystko na oko? Moja babcia ilekroć zrobi jakieś ciasto i pytam o przepis to słyszę: a tego sypnęłam trochę, a tego na oko, tutaj tyle ile mi się wsypało... 😅
Może babcia nie, ale mama. Mówię:
-„dobry chleb, co tam dałaś i ile?”
-„No wiesz, to, co zwykle, mąka, drożdże, ale wszystko tak na oko” 😓🙄

reklama
Rozumiem Twojego starego. Bo ja już od miesiąca się zastanawiam czy chcę dalej. I powiem Ci, że gdyby to miało być tylko moje dziecko to olałabym temat. Ale wiem, że mojemu chłopu zależy, więc jeszcze jakoś ciągnę ostatkiem sił ;)
Ja tez już sie zastanawiam, czy chce. To znaczy fajnie jak bedzie, ale juz nie mam comiesiecznych kryzysow. A odkad odmowili nam inseminacji w ogóle mi sie w głowie pozmienialo.

Do góry