Brownie1992
Moderator
Też tak właśnie czułam, że masz dośćteż mam chwilowo dość wszystkiego już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak właśnie czułam, że masz dośćteż mam chwilowo dość wszystkiego już
dalej migrena?Ja to już nieczego nie afirmuje nawet
Migrena też. Ogólnie kryzys staraniowydalej migrena?
To przeze mnie?Migrena też. Ogólnie kryzys staraniowy
Ja do roku starań to miałam nadzieję. Kryzys miałam tak ok 1.5roku starań.. Teraz to mam myśli : co ma być to będzie, bo ciąża to loteria
Nie moja wpadka, a mojego męża. Był chyba w 4 czy 5 klasie, przyszedł ze szkoły i miał sobie zrobić naleśniki. I w przepisie było: 1/2 łyżeczki soli. On myślał, że można sobie wybrać: albo jedna albo dwie i nie łyżeczki tylko łyżki soli i dał dwie do tych naleśników ponoć były fuuuujkaDobra to daje szybko moja i zaraz sama opiszę
Jakie są Wasze największe wpadki kulinarne?
No właśnie jestem na tym etapie 1.5 roku starań.Ja do roku starań to miałam nadzieję. Kryzys miałam tak ok 1.5roku starań.. Teraz to mam myśli : co ma być to będzie, bo ciąża to loteria
Rozumiem Twojego starego. Bo ja już od miesiąca się zastanawiam czy chcę dalej. I powiem Ci, że gdyby to miało być tylko moje dziecko to olałabym temat. Ale wiem, że mojemu chłopu zależy, więc jeszcze jakoś ciągnę ostatkiem siłA mój Stray to juz nawet zaczal mowic ostatnio, ze nie wie czy chce dalej. Nie wiem ilew tym orawdy, ile mechanizmu obronnego... poki co nie wyciaga kondomów