reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja do roku starań to miałam nadzieję. Kryzys miałam tak ok 1.5roku starań.. Teraz to mam myśli : co ma być to będzie, bo ciąża to loteria 🙄
Me Too Samesies GIF

Dobra to daje szybko moja i zaraz sama opiszę 🤣
Jakie są Wasze największe wpadki kulinarne?
Nie moja wpadka, a mojego męża. Był chyba w 4 czy 5 klasie, przyszedł ze szkoły i miał sobie zrobić naleśniki. I w przepisie było: 1/2 łyżeczki soli. On myślał, że można sobie wybrać: albo jedna albo dwie i nie łyżeczki tylko łyżki soli i dał dwie do tych naleśników 🫣 ponoć były fuuuujka 😬😂😂🫶🏻

Ja do roku starań to miałam nadzieję. Kryzys miałam tak ok 1.5roku starań.. Teraz to mam myśli : co ma być to będzie, bo ciąża to loteria 🙄
No właśnie jestem na tym etapie 1.5 roku starań.
I przyszedł kryzys. Właściwie dopadl nas chociaż mąż niewiele mówi.

reklama
A mój Stray to juz nawet zaczal mowic ostatnio, ze nie wie czy chce dalej. Nie wiem ilew tym orawdy, ile mechanizmu obronnego... poki co nie wyciaga kondomów:p
Rozumiem Twojego starego. Bo ja już od miesiąca się zastanawiam czy chcę dalej. I powiem Ci, że gdyby to miało być tylko moje dziecko to olałabym temat. Ale wiem, że mojemu chłopu zależy, więc jeszcze jakoś ciągnę ostatkiem sił ;)

Do góry