gimbal.girl
Fanka BB :)
Nie chcę być wiedźmą, ale to test hello baby?
Ten, czułość 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chcę być wiedźmą, ale to test hello baby?
A mnie nic nie boli, nic nie czuję, a owu powinna być tuż tuż i do tego po stymulacjiAle mnie boli jajnior chyba zaraz pójdę spać , żeby go nie czuć
Jak na stymulacji to nie masz monitoringów?A mnie nic nie boli, nic nie czuję, a owu powinna być tuż tuż i do tego po stymulacji
Może nie czujesz , a tam się coś dzieje,nie ma co przekreślać, bo nie zawsze boli.A mnie nic nie boli, nic nie czuję, a owu powinna być tuż tuż i do tego po stymulacji
A co z monitoringiem?A mnie nic nie boli, nic nie czuję, a owu powinna być tuż tuż i do tego po stymulacji
Ja w tym cyklu na stymulacji kompletnie nie miałam ŻADNYCH objawów owu. Nawet owulaki nie wyszły. Nie martw się to żaden wyznacznik. Najlepiej potwierdz na usg Zresztą przy stymulacji monitoring to musA mnie nic nie boli, nic nie czuję, a owu powinna być tuż tuż i do tego po stymulacji
Pożarłam dzisiaj KFC i 2 batony Milka oreo.a ja na diecie od dzisiaj
To musisz iść na zakupy! Każdy wymówka się sprawdziale my wróciliśmy do biura i ja nie mam w czym do niegi chodzić, bo pasują już na mnie tylko sukienki w myszkę miki i fioletowo-różowa cyganska
A ja chcę chodzić w dresie .....ale my wróciliśmy do biura i ja nie mam w czym do niegi chodzić, bo pasują już na mnie tylko sukienki w myszkę miki i fioletowo-różowa cyganska
Raaany! Jak ja nienawidzę zakupów ciuchowych A Wy?To musisz iść na zakupy! Każdy wymówka się sprawdzi
To dobrze, bo hello baby ma fabryczną. Jarałam się, że coś to znaczy, ale dzień dnia widziałam to samo.Ten, czułość 10