anyżowa
Fanka BB :)
GratulacjeMam to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMam to
nie ma jeszczea jak tam Twoje wyniki?
Ja po owulacji zawsze mam sporo śluzu do 12 dni po, zazwyczaj kremowy pod koniec lepki, ale tym razem mam taki ecru i oby to był pierwszy znak "bo nigdy tak nie miałam"ja też zaobserwowałam u siebie większą ilość niż zwykle, ale w 6 dpo to raczej myślenie życzeniowe działa xd
Gratulacje zasłużyłaś na to!!Dziewczyny! Zdałam!!!!!!
trzymam kciuki, żeby tak było! ja przez ostatnie kilka miesięcy doświadczyłam już tylu różnych ‚nieposiadanych wcześniej’ objawów, że teraz jak mi przychodzi coś takiego do głowy to od razu myślę ‚to na pewno nie ciąża’ i idę dalej xddJa po owulacji zawsze mam sporo śluzu do 12 dni po, zazwyczaj kremowy pod koniec lepki, ale tym razem mam taki ecru i oby to był pierwszy znak "bo nigdy tak nie miałam"
Ja już chyba też miałam wszystkie objawy ciąży, tylko ciąży braktrzymam kciuki, żeby tak było! ja przez ostatnie kilka miesięcy doświadczyłam już tylu różnych ‚nieposiadanych wcześniej’ objawów, że teraz jak mi przychodzi coś takiego do głowy to od razu myślę ‚to na pewno nie ciąża’ i idę dalej xdd
haha, też tego nie ogarniamJa już chyba też miałam wszystkie objawy ciąży, tylko ciąży brak
Co tak długooo ja tu czekamnie ma jeszcze
mówili, ze po 19 także jeszcze maja czasCo tak długooo ja tu czekam