Tralalala25
Fanka BB :)
no jasne, mega wzruszJeju aż mi ciary przeszły..
Wy też tak przezywacie krechy innych?
Cudowne! W końcu dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jasne, mega wzruszJeju aż mi ciary przeszły..
Wy też tak przezywacie krechy innych?
Cudowne! W końcu dobre wieści
noo dobra tutaj to już ślepiec dojrzyJak już mi się z ta ciąża uda, i będzie okej, i urodzę… to zostanę coachem staraczek. Coachem „nie rób kurła miliona testów przed terminem miesiączki” i jak nie wydawać miliona Hajsow na testy xd
trzymam kciuki za betęJak już mi się z ta ciąża uda, i będzie okej, i urodzę… to zostanę coachem staraczek. Coachem „nie rób kurła miliona testów przed terminem miesiączki” i jak nie wydawać miliona Hajsow na testy xd
OoooooJak już mi się z ta ciąża uda, i będzie okej, i urodzę… to zostanę coachem staraczek. Coachem „nie rób kurła miliona testów przed terminem miesiączki” i jak nie wydawać miliona Hajsow na testy xd
Tego mi bylo trzeba dziśDziewczyny, coś mnie tknęło żeby kupić test i zrobić jeszcze raz.
Wcześniej robiłam test Baby Boom, on ma czułość 25.
Poszłam po Pinka do ross z myślą „po jakiego grzyba”. Zrobiłam i jestem zszokowana i przerażona bo pierwszy raz w życiu mi się pokazała taka krecha
Jak jestem we wszystkim mądrala tak teraz nie wiem co mam robić, sparaliżowało mnie. Isć po inny test?
Oj z tymi bólami to też tak nie do końca.Nie, ale plamienia mogą wystąpić, tylko nie moze nic boleć. Wydaje się mi że moze to być stara utleniona resztka po implantacji. Najlepiej zrob bete i to dwa razy i skonsultuj z lekarzem. Bez paniki
tez jutro robisz betke? Ja pracuje do 6 i od razu cisne do miasta@997tenNumerToKlopoty trzymam kciuki za betę i widzimy się mam nadzieję na lutowych mamusiach
Tak, jutro z samego rana beta i prog. Stresuję się jakośtez jutro robisz betke? Ja pracuje do 6 i od razu cisne do miasta
ja tez.. ciagle kłuje mnie jajnik i w głowie mam tylko „żeby nie buła kolejna CP”Tak, jutro z samego rana beta i prog. Stresuję się jakoś