Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie teraz będzie ostatnia szansaWszystkie idziemy! Do lipca żodna się nie ostanie, żodna!
po prostu zostawiasz wszystko na ostatnią chwilęU mnie teraz będzie ostatnia szansa
Jeśli ostatecznie miałoby się udać to zwał jak zwałpo prostu zostawiasz wszystko na ostatnią chwilę
a sikalas Ty na coś?W ogóle u mnie @ drugi cykl z rzędu odwala dziwne akcje. Wczoraj rano krew, a popołudniu już nic, i do teraz nic, mikroskopijne plamienia, brzuch boli. Jutro się pewnie rozkręci na sam egzamin. W zeszłym miesiącu to samo. Dlatego zaczęłam łykać tego dupka, bo myślałam, że to od niskiego proga. Muszę pogadać z gin.
Dobry pomysł, pogadaj z gin , ciekawe czemu tak...W ogóle u mnie @ drugi cykl z rzędu odwala dziwne akcje. Wczoraj rano krew, a popołudniu już nic, i do teraz nic, mikroskopijne plamienia, brzuch boli. Jutro się pewnie rozkręci na sam egzamin. W zeszłym miesiącu to samo. Dlatego zaczęłam łykać tego dupka, bo myślałam, że to od niskiego proga. Muszę pogadać z gin.
Nie, ale w poprzednim miesiącu było indentyko. Jeszcze sobie wtedy dowaliłam, bo akurat byłam na kursie, więc patrzę, że @ to zaraz tampon. A potem się okazało, że susza.a sikalas Ty na coś?