A
anule22
Gość
Potem będzie gadać na co mi to było lepiej było zostać singielkącałą drużynę piłkarską od razu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potem będzie gadać na co mi to było lepiej było zostać singielkącałą drużynę piłkarską od razu
Progesteron się bierze po potwierdzonej owulacji minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cykl
A gdzie uczyłaś się tańczyć? Szałowo. I ta spódniczkaTo ja:
naturalny talentA gdzie uczyłaś się tańczyć? Szałowo. I ta spódniczka
Zazdraszczamnaturalny talent
To ja:
Ja mam swoje owu, zawsze 1 pęcherzyk- więcej nie wyłapałam nigdy. Na lamecie mialam 2 i owu później
Szpieguje Cięa skąd Ty możesz wiedzieć jak ja wyglądam? Może jak stara jędza?
Ale to prawda, gif nie pasuje, ja wina nie rozlewam, wino należy szanować
Będę mieć taką dawkę jak Ty w kolejnym cyklu więc zobaczymy czy pojawia się 2 pęcherzyki.Ja mam swoje owu, zawsze 1 pęcherzyk- więcej nie wyłapałam nigdy. Na lamecie mialam 2 i owu później
W jakim kolejnym cyklu?Będę mieć taką dawkę jak Ty w kolejnym cyklu więc zobaczymy czy pojawia się 2 pęcherzyki.