reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Mój mały miesiąc temu ważył ok 1700g, dlatego mocno się zdziwiłam, że teraz taki skok. Ale jak kiedyś pytałam lekarza, to mówił, że waga może się wahać nawet do pół kilograma w jedną lub drugą stronę...

reklama
dawno tu nie zaglądałam... widzę, że wszystkie już myślimy o porodzie ;-) Mój maluch ważył w 33tc 2130g. za tydzień znowu idę na USG- ciekawe ile mu przybędzie do tego czasu :-)

Dziewczyny, a torby już spakowałyście? Bo ja już zaczęłam ale nie mogę skończyć. Cały czas coś dorzucam. I na dzień dzisiejszy mam 2 torby. Dla maluszka taką średnią a moja jest ogromna. Bierzecie ze sobą laktator?

Jeju ja dalej w rozsypce. Pewnie będę się pakować na ostatnią chwilę :-/
Smerfetka ja laktatora nie biorę. Nie widzę potrzeby a w razie czego ktoś mi go dowiezie.

Torbę mam spakowaną. Muszę jeszcze przygotować ubranka dla maluszka na wyjście ze szpitala. Pampersy, chusteczki mam w swojej torbie. Laktatora nie biorę, bo u nas w szpitalu jest laktator elektryczny do dyspozycji. Ja w sumie nie potrzebowałam w szpitalu. U mnie jest 15 kg na + masakra.

reklama
Ja już od dwóch tygodni spakowana, ale cały czas myślę czy wszystko mam. U mnie tez +15 albo i 16. Mam nadzieję ze zejdzie tak szybko jak po pierwszej ciąży..

Do góry