Ja mam materac kokosowo-gryczany gruby taki kupiłam z myślą o tym ze maly będzie z niego długo korzystał. Łóżeczko mam ze ściąganym bokiem żeby było na dłużej właśnie ☺zobaczymy jak się do moich planów odniesie główny zainteresowany☺
reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Ja zakupiłam gryka-pianka-kokos ;-)
Ja też, jak pewnie 90 % z nas, kupiłam gryka-pianka-kokos. Choć pamiętam, że kilka miesięcy temu jak zaczęłam zgłębiać temat to sprzedawca w sklepie całkowicie mi taki odradzał - na rzecz jakiegoś super-hiper nowoczesnego piankowego za 1000 zł
A tak z innej beczki - jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny z Trójmiasta lub okolic to znalazłam informację że od tego piątku, przez cały tydzień w "Mama i Ja" odbywać się będą jakieś targi z pokazami, konkursami i promocjami. Jestem ciekawa jak duże te promocje, mam nadzieję, że uda mi się kupić taniej fotelik cybex aton 4.
A tak z innej beczki - jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny z Trójmiasta lub okolic to znalazłam informację że od tego piątku, przez cały tydzień w "Mama i Ja" odbywać się będą jakieś targi z pokazami, konkursami i promocjami. Jestem ciekawa jak duże te promocje, mam nadzieję, że uda mi się kupić taniej fotelik cybex aton 4.
etsa
Dzięki, pewnie też kupimy materac taki jak piszecie.
vivid
My mamy pianka kokos.
Tez miewam problem z niespokojnymi nogami, ale jakos ostatnio nie i o dziwo jak klade sie na boku to troche ustępuje. Co do chrapania, to byl ostatnio u nas kuzyn i mialam stereo, to olałam temat i dolaczylam ;-)
Tez miewam problem z niespokojnymi nogami, ale jakos ostatnio nie i o dziwo jak klade sie na boku to troche ustępuje. Co do chrapania, to byl ostatnio u nas kuzyn i mialam stereo, to olałam temat i dolaczylam ;-)
eM-eS-Zet
Mój Bąbel w 34 tc ważył 2150...kolejna wizyta 20 kwietnia
Mój maluch waży ok 2620 g :-) skubaniec od ostatniego razu przytył prawie kilo :-) a myślałam, że będzie dużo mniej :-) ale lekarz powiedział, że raczej więcej niż 3100-3200 nie będzie miał. Poza tym większość wyników super, więc bardzo się cieszę. Główka już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta i w miarę długa :-)
Ubranek w rozmiarze 56 mam mnóstwo, dostałam w spadku. Ale zaopatrzę się w kilka sztuk w rozmiarze 50, jestem przekonana, że będą dobre.
O materacu jakoś nie pomyślałam w ogóle... Mam kołyskę również w spadku - jeszcze ja w niej leżałam kurde, muszę zaglądnąć co tam za materac jest! mam nadzieję, że nie tak samo wiekowy jak ja hahaha
Ubranek w rozmiarze 56 mam mnóstwo, dostałam w spadku. Ale zaopatrzę się w kilka sztuk w rozmiarze 50, jestem przekonana, że będą dobre.
O materacu jakoś nie pomyślałam w ogóle... Mam kołyskę również w spadku - jeszcze ja w niej leżałam kurde, muszę zaglądnąć co tam za materac jest! mam nadzieję, że nie tak samo wiekowy jak ja hahaha
reklama