reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja mam materac kokosowo-gryczany gruby taki kupiłam z myślą o tym ze maly będzie z niego długo korzystał. Łóżeczko mam ze ściąganym bokiem żeby było na dłużej właśnie ☺zobaczymy jak się do moich planów odniesie główny zainteresowany☺

reklama
Ja też, jak pewnie 90 % z nas, kupiłam gryka-pianka-kokos. Choć pamiętam, że kilka miesięcy temu jak zaczęłam zgłębiać temat to sprzedawca w sklepie całkowicie mi taki odradzał - na rzecz jakiegoś super-hiper nowoczesnego piankowego za 1000 zł :)

A tak z innej beczki - jeśli są tu jeszcze jakieś dziewczyny z Trójmiasta lub okolic to znalazłam informację że od tego piątku, przez cały tydzień w "Mama i Ja" odbywać się będą jakieś targi z pokazami, konkursami i promocjami. Jestem ciekawa jak duże te promocje, mam nadzieję, że uda mi się kupić taniej fotelik cybex aton 4.

My mamy pianka kokos.

Tez miewam problem z niespokojnymi nogami, ale jakos ostatnio nie i o dziwo jak klade sie na boku to troche ustępuje. Co do chrapania, to byl ostatnio u nas kuzyn i mialam stereo, to olałam temat i dolaczylam ;-)

U nas tez pianka kokos :)
Ja dzis po wizycie synek wazy 2661 wszystkie wymiary ma na 35tc wiec idealnie :) z szyjka wszystko ok lozysko nie jest stare wiec same dobre wiesci :)

Mój maluch waży ok 2620 g :-) skubaniec od ostatniego razu przytył prawie kilo :-) a myślałam, że będzie dużo mniej :-) ale lekarz powiedział, że raczej więcej niż 3100-3200 nie będzie miał. Poza tym większość wyników super, więc bardzo się cieszę. Główka już bardzo nisko, ale szyjka jeszcze zamknięta i w miarę długa :-)
Ubranek w rozmiarze 56 mam mnóstwo, dostałam w spadku. Ale zaopatrzę się w kilka sztuk w rozmiarze 50, jestem przekonana, że będą dobre.

O materacu jakoś nie pomyślałam w ogóle... Mam kołyskę również w spadku - jeszcze ja w niej leżałam :-D kurde, muszę zaglądnąć co tam za materac jest! mam nadzieję, że nie tak samo wiekowy jak ja hahaha

reklama
Moja w 32 tc ważyła niecałe 1900g. Ciekawe jak to będzie w rzeczywistości, na ile te pomiary są prawdziwe... Z Danielem pomylili się w zasadzie o gramy. Ważył 3930g a wyliczyli, że będzie 4100g.

Ostatnia edycja:
Do góry