Lisica no czyli wszystko ze mna w normie ;-) piersi w normie, brak ruchow w normie
to dalej czekam na ruchy w takim razie.
vivid tez czytalam o tym lozysku, ale to jak na przedniej scianie jest to pozniej czuc ruchy, a u mnie jest na dole. mysle ze jeszcze kilka tygodni i wszystkie poczujemy.
Rukmini zdaje sobie sprawe, ze nie istnieje taki rozmiar jak duze C. pewnie mam zwykle C, tak tez wyszlo wedlug kalkulatora, czyli dobry nosze. wczesniej w staniku B mialam luz, a teraz to C ma tak pieknie wypelnione miseczki. ze jestem zachwycona i stad pomysl na "duze C" ;-)
Bella jak chcesz stworzyc suwaczek, to kliknij na suwaczek jednej z nas. jak Cie przeniesie na strone to krok po kroku wygeneruj swoj suwaczek. na koncu bedziesz miala link do skopiowania. na BB wejdz w panel uzytkownika->edytuj sygnature i tam wklej link.
kokardka dzieki za informacje! pocieszylas mnie i co do ruchow i co do karmienia :-)
Monika ja Cie pamietam! gratuluje udanej ostatniej wizyty i zycze cierpliwosci w czekaniu na nastepna, bo mi jej brakuje ;-) ja biore nadal kwas foliowy.
jup skoro lekarz mowi ze wyniki obu dzieci sa ok, to napewno tak jest! a tym ze brzuszek nie rosnie i piersi nie bola to sie juz w ogole nie przejmuj! brzuszek jest indywidualna sprawa, a piersi na tym etapie to juz przestaja bolec.
Bozka mysle tak jak verna, ze omdlenia itp w ciazy sie zdarzaja. no chyba ze u Ciebie sa caly czas?
Czarnulka a co Ty za umowe ze szpitalem bedziesz podpisywac?