reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

No jak Ika akurat wurastala z tek lupki to weszly te z poducha z taka dluga rozpietoscia wagowa i juz nawet mloda przymiezalismy do tej poduchy w sklepie jak sie ukazal ten filmik jak dziecko wypada z tego podczas dachowania :( a duzo moich kwietniowek zdazylo je kupic przed filmikiem ( nasza to kruszynka dlugo w pierwszym sie miescila)

reklama
Asiaf a wy teraz jaki macie jeśli chodzi o rozpiętość wagowa? Ciekawe ile jeszcze ten romer nam posłuży. Synek ma 2 latka i 2 mies. Waży 12 kg jeszcze się w nim miesci ale do 18 kg to na pewno nie posłuży bo to dzieci 4 - 5 letnie mają jeszcze 18 kg nawet mniej

My mamay tez ten do 18 w jednym aucie . maxi cosi tobi bodajze... Ale teraz glowy nie dam. I jeszcze spokojnie jeździ a ma 2 i pol ale wazy tylko 12 kilo. Sadze ze jescze z rok moze pojeździ jak szelki pozwola na wysokosc. Bo na przedostatnim poziomie jedzie. A w drugim aucie mama nanie do 36 kilo ale jeżdże tym autem tylko po moescie i nie dalej niz 2-3 kiletry od domu.

karenm masz racje ze ktos jeszcze planowal, tez mi sie cos kojarzy, ale to nie ja. u mnie cichy laktator tez sie przyda, bo bede odciagac w biurze i nie chce robic zamieszania, oby tylko wszystko bylo ok z karmieniem. co do zakupow to ja pewnie bede jak Ty w pierwszej ciazy. glownie dlatego, ze taka juz jestem ze musze miec wszystko zaplanowane, a tez troche dlatego ze takie zakupy to sama radosc! :tak:

asiaf gratuluje udanego USG! super ze juz wiecie prawie napewno plec!

Matik, Beata do stycznia chcecie czekac z zakupami?? ja bym nie dala rady! :sorry2:po genetycznych musialam kupic jakies malenkie ubranka ;-) powazniejsze zakupy planujemy za 3 tygodnie bo kolejnym USG bo mamy nadzieje ze wtedy poznamy plec.

Beata ja nie kupuje 3 w 1. narazie planuje spacerowke i fotelik maxi-cosi oddzielnie. wchodzi w stelaz wozka po dokupieniu adapterow, ale ze wozenie dziecka w foteliku jest niewskazane to nie planuje narazie kupowac adapterow, zeby mnie nie kusilo. zobaczymy co bedzie po ;-)

Susel ale jak masz dziecko na pol godziny do sklepu z fotelika wyciagac i wybudzac ti lepiej zeby z fotelikiem przepiac na stelaz i dac dziecku spac. A prawie kazdy wypad samochodem do sklepu skonczy sie tym ze ci dziecko w aucie zasnie. A wycieczka do sklepi to zajebiste odmużdżenie :)

reklama
Susel zdajesz sobie sprawę ze takie ściąganie mleczka troszkę trwa pisze pod kątem tego ściągania w pracy. Ja jeździłam z dolnego śląska na egzaminy do Warszawy 2 razy w czasie karmienia i odciagalam w nocnym pociągu i w kiblu w CH. Nie chce myśleć co ludzie o mnie myśleli ze skąd co ha tam robie ze taki hałas. Swing jest cichy ale słychać było wpadające mleko do butli i taki dźwięk ssania cichy ale jednak zwłaszcza ze w WC to raczej cicho jest

Do góry