reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

No jak Ika akurat wurastala z tek lupki to weszly te z poducha z taka dluga rozpietoscia wagowa i juz nawet mloda przymiezalismy do tej poduchy w sklepie jak sie ukazal ten filmik jak dziecko wypada z tego podczas dachowania :( a duzo moich kwietniowek zdazylo je kupic przed filmikiem ( nasza to kruszynka dlugo w pierwszym sie miescila)

reklama
Asiaf a wy teraz jaki macie jeśli chodzi o rozpiętość wagowa? Ciekawe ile jeszcze ten romer nam posłuży. Synek ma 2 latka i 2 mies. Waży 12 kg jeszcze się w nim miesci ale do 18 kg to na pewno nie posłuży bo to dzieci 4 - 5 letnie mają jeszcze 18 kg nawet mniej

My mamay tez ten do 18 w jednym aucie . maxi cosi tobi bodajze... Ale teraz glowy nie dam. I jeszcze spokojnie jeździ a ma 2 i pol ale wazy tylko 12 kilo. Sadze ze jescze z rok moze pojeździ jak szelki pozwola na wysokosc. Bo na przedostatnim poziomie jedzie. A w drugim aucie mama nanie do 36 kilo ale jeżdże tym autem tylko po moescie i nie dalej niz 2-3 kiletry od domu.

karenm masz racje ze ktos jeszcze planowal, tez mi sie cos kojarzy, ale to nie ja. u mnie cichy laktator tez sie przyda, bo bede odciagac w biurze i nie chce robic zamieszania, oby tylko wszystko bylo ok z karmieniem. co do zakupow to ja pewnie bede jak Ty w pierwszej ciazy. glownie dlatego, ze taka juz jestem ze musze miec wszystko zaplanowane, a tez troche dlatego ze takie zakupy to sama radosc! :tak:

asiaf gratuluje udanego USG! super ze juz wiecie prawie napewno plec!

Matik, Beata do stycznia chcecie czekac z zakupami?? ja bym nie dala rady! :sorry2:po genetycznych musialam kupic jakies malenkie ubranka ;-) powazniejsze zakupy planujemy za 3 tygodnie bo kolejnym USG bo mamy nadzieje ze wtedy poznamy plec.

Beata ja nie kupuje 3 w 1. narazie planuje spacerowke i fotelik maxi-cosi oddzielnie. wchodzi w stelaz wozka po dokupieniu adapterow, ale ze wozenie dziecka w foteliku jest niewskazane to nie planuje narazie kupowac adapterow, zeby mnie nie kusilo. zobaczymy co bedzie po ;-)

Susel ale jak masz dziecko na pol godziny do sklepu z fotelika wyciagac i wybudzac ti lepiej zeby z fotelikiem przepiac na stelaz i dac dziecku spac. A prawie kazdy wypad samochodem do sklepu skonczy sie tym ze ci dziecko w aucie zasnie. A wycieczka do sklepi to zajebiste odmużdżenie :)

reklama
Susel zdajesz sobie sprawę ze takie ściąganie mleczka troszkę trwa pisze pod kątem tego ściągania w pracy. Ja jeździłam z dolnego śląska na egzaminy do Warszawy 2 razy w czasie karmienia i odciagalam w nocnym pociągu i w kiblu w CH. Nie chce myśleć co ludzie o mnie myśleli ze skąd co ha tam robie ze taki hałas. Swing jest cichy ale słychać było wpadające mleko do butli i taki dźwięk ssania cichy ale jednak zwłaszcza ze w WC to raczej cicho jest

Do góry