reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja tez planuje zacząć kupowanie na poważnie w styczniu na wyprzedażach. Ale myśle ze zacznę już kupować *******ki zaraz w 2 trymestrze, bo już mnie kusi ;)

reklama
Czarnulka ale romera na poczatek ?? Bo duzo funkcjonalny jest maxi cosi bonwchodzi w wiekszosc stelazy do wuzkow wielofunkcyjnych a to jest mega wygoda.

Tak Römer. Jeden z najwyżej ocenianych, w testach ADAC.
Z tymi stelażami nie ma problemu, są oryginalne do kupienia, ale też uniwersalne. Wystarczy wymienić 2 plastikowe części które kosztują grosze :) więc dla nas żaden problem :)

Czarnulka ja mam Romera ale 9-18kg. Kosztował nowy prawie 1.5tys ale on ma wbudowaną baze isofix. Generalnie jestem bardzo zadowolona bo idzie dziecko lekko położyć jak zasnie w trasie. Lupine mieliśmy maxi cosi cabriofix ale bez isofix. Dalej ja mam więc tylko jeszcze jedna dokupimy

U nas romer jest już od noworodka do około 1,5 roku, w końcu to niemiecka firma a my w DE mieszkamy ;) chłop mi teraz poluje na używanego isofixa no tu w komplecie akurat nie było ;)

Jak to do 1,5 roku?? Jak ten romer wyglada bo to mi cos nie pasuje... Akurat foteliki to tez moj konik bo sie musialam dobrze doszkolic zeby miec argumenty do dyskusji z mezem, w jego rodzinie i w sumie w mojej maja w powazaniu jakosc fotelika qiec musialam sie postarac zeby miec dobre.

Ale w lideczke czyli ten pierwszy to nie slyszalam zeby dziecko dluzej niz do roku max wytrzymalo... Bo wyrosnie na wysokosc albo nie usiedzi w takiej pozycji

Dobra kłamie... nie 1,5 roku tylko 15 msc :D Mój błąd, ale sprawdziłam właśnie dokładnie :)

$_57.jpg

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry