reklama
karenm
Fanka BB :)
Asiaf jest cichy ale słychać go. Tak jak pisałam ściągał am w nocy mleko co 3 godz obok na tym samym łóżku spał Oktawian i nie budził się ale ten mechanizm przykrywalam kołdra by calkiem zagłuszyć. Miałam też na początku mini Electric to ten jak dojarka był chodził mega głośno i jak dla mnie był za mało delikatny (miałam na początku bardzo poranione brodawki aż dziury tak mi synek pogryzl w szpitalu ) .ten swing ma taki mechanizm pobudzający ze najpierw nie leci mleko tylko on tak delikatnie pobudza przez chyba 2 min można to skrócić a potem to ssanie właściwe. Ja na pewno kupię go bo wtedy sprzedalam sądząc ze straci na wartości zresztą nie wiedziałam kiedy będę chciała 2 dziecko. Ale to są moje opinie najlepiej poczytać dobrze na forach innych co inni sądzą może jest jakiś lepszy.wtedy on i mini Electric były najlepiej oceniane.
Lisica.
Ja też byłam zadowolona z Romera, mamy starszą wersję Kinga ale na pewno posłuży przy drugim maluszku. Natomiast muszę kupić fotelik ten pierwszy, i chyba padnie na Maxi Cosi.
Z laktatorów miałam ręczny Canpol i elektryczny z Nuk. Obydwa to niewypały :-/ teraz myślę o Medeli Swing.
Z laktatorów miałam ręczny Canpol i elektryczny z Nuk. Obydwa to niewypały :-/ teraz myślę o Medeli Swing.
Ostatnia edycja:
Matik2012
Hejka z rana
No ja nie pamietam jaki miałam laktator wiec pewnie słyszę sie na ten o którym piszecie ale jeszcze poszukam
Suselku kochana nie No cos drobnego pewnie tez kupię wczesniej ale nie za wiele
Ale takie rzeczy jak wózek fotelik to pod koniec raczej
No ja nie pamietam jaki miałam laktator wiec pewnie słyszę sie na ten o którym piszecie ale jeszcze poszukam
Suselku kochana nie No cos drobnego pewnie tez kupię wczesniej ale nie za wiele
Ale takie rzeczy jak wózek fotelik to pod koniec raczej
katagorka20
Witam niedzielnie.
Chyba bierze mnie przeziębienie - sprzedała.mi je corcia:-( więc dziś leże cały dzień w łóżku
Chyba bierze mnie przeziębienie - sprzedała.mi je corcia:-( więc dziś leże cały dzień w łóżku
Hej dziś czeka mnie ciężki dzień... M cały weekend malował sypialnie ,wymyslilam sobie zmianę z dość ciemnego fioletu na jasny orzech no i musiał biedaczek najpierw ze trzy razy na biało później unigruntem a dopiero kolorem i czeka mnie sprzatanie mimo niedzieli... Ale narazie czytam książkę
Katagorka lez i odpoczywaj zdrowka życzę
Katagorka lez i odpoczywaj zdrowka życzę
P
_pietrucha_
Gość
Witajcie majówki ;-)
Dosyć podczytywania, pora dołączyć! Trochę mi to zajęło....
Jestem Agnieszka, mieszkam na śląsku. To moja 5! ciąża - oby w końcu szczęśliwa.
Witam Was serdecznie, niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków.
Życzę Nam spokojnej ciąży i oby nas tu tylko przybywało!
Dosyć podczytywania, pora dołączyć! Trochę mi to zajęło....
Jestem Agnieszka, mieszkam na śląsku. To moja 5! ciąża - oby w końcu szczęśliwa.
Witam Was serdecznie, niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków.
Życzę Nam spokojnej ciąży i oby nas tu tylko przybywało!
reklama