reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Taki cichy ten swing naprawde, moge przy dziecku nim ściagac?? Bo mnie czeka jedna impereza na ktora chce miec mleko odciagniete i pic juz w lipcu.

reklama
Czarnulka ja też kupuje tego romera,mam teraz dla córki od 18 kg Kidfix i rewelacja. A wózek kupuje britax także na stelaż się wpina.

Asiaf jest cichy ale słychać go. Tak jak pisałam ściągał am w nocy mleko co 3 godz obok na tym samym łóżku spał Oktawian i nie budził się ale ten mechanizm przykrywalam kołdra by calkiem zagłuszyć. Miałam też na początku mini Electric to ten jak dojarka był chodził mega głośno i jak dla mnie był za mało delikatny (miałam na początku bardzo poranione brodawki aż dziury tak mi synek pogryzl w szpitalu ) .ten swing ma taki mechanizm pobudzający ze najpierw nie leci mleko tylko on tak delikatnie pobudza przez chyba 2 min można to skrócić a potem to ssanie właściwe. Ja na pewno kupię go bo wtedy sprzedalam sądząc ze straci na wartości zresztą nie wiedziałam kiedy będę chciała 2 dziecko. Ale to są moje opinie najlepiej poczytać dobrze na forach innych co inni sądzą może jest jakiś lepszy.wtedy on i mini Electric były najlepiej oceniane.

Ja też byłam zadowolona z Romera, mamy starszą wersję Kinga ale na pewno posłuży przy drugim maluszku. Natomiast muszę kupić fotelik ten pierwszy, i chyba padnie na Maxi Cosi.

Z laktatorów miałam ręczny Canpol i elektryczny z Nuk. Obydwa to niewypały :-/ teraz myślę o Medeli Swing.

Ostatnia edycja:
Hejka z rana :)

No ja nie pamietam jaki miałam laktator wiec pewnie słyszę sie na ten o którym piszecie ale jeszcze poszukam ;)

Suselku kochana nie No cos drobnego pewnie tez kupię wczesniej ale nie za wiele ;)
Ale takie rzeczy jak wózek fotelik to pod koniec raczej

Hej dziś czeka mnie ciężki dzień... M cały weekend malował sypialnie ,wymyslilam sobie zmianę z dość ciemnego fioletu na jasny orzech no i musiał biedaczek najpierw ze trzy razy na biało później unigruntem a dopiero kolorem i czeka mnie sprzatanie mimo niedzieli... Ale narazie czytam książkę:)

Katagorka lez i odpoczywaj zdrowka życzę:)

Witajcie majówki ;-)

Dosyć podczytywania, pora dołączyć! Trochę mi to zajęło....

Jestem Agnieszka, mieszkam na śląsku. To moja 5! ciąża - oby w końcu szczęśliwa.

Witam Was serdecznie, niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków.

Życzę Nam spokojnej ciąży i oby nas tu tylko przybywało!

reklama
Do góry