reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Taki cichy ten swing naprawde, moge przy dziecku nim ściagac?? Bo mnie czeka jedna impereza na ktora chce miec mleko odciagniete i pic juz w lipcu.

reklama
Czarnulka ja też kupuje tego romera,mam teraz dla córki od 18 kg Kidfix i rewelacja. A wózek kupuje britax także na stelaż się wpina.

Asiaf jest cichy ale słychać go. Tak jak pisałam ściągał am w nocy mleko co 3 godz obok na tym samym łóżku spał Oktawian i nie budził się ale ten mechanizm przykrywalam kołdra by calkiem zagłuszyć. Miałam też na początku mini Electric to ten jak dojarka był chodził mega głośno i jak dla mnie był za mało delikatny (miałam na początku bardzo poranione brodawki aż dziury tak mi synek pogryzl w szpitalu ) .ten swing ma taki mechanizm pobudzający ze najpierw nie leci mleko tylko on tak delikatnie pobudza przez chyba 2 min można to skrócić a potem to ssanie właściwe. Ja na pewno kupię go bo wtedy sprzedalam sądząc ze straci na wartości zresztą nie wiedziałam kiedy będę chciała 2 dziecko. Ale to są moje opinie najlepiej poczytać dobrze na forach innych co inni sądzą może jest jakiś lepszy.wtedy on i mini Electric były najlepiej oceniane.

Ja też byłam zadowolona z Romera, mamy starszą wersję Kinga ale na pewno posłuży przy drugim maluszku. Natomiast muszę kupić fotelik ten pierwszy, i chyba padnie na Maxi Cosi.

Z laktatorów miałam ręczny Canpol i elektryczny z Nuk. Obydwa to niewypały :-/ teraz myślę o Medeli Swing.

Ostatnia edycja:
Hejka z rana :)

No ja nie pamietam jaki miałam laktator wiec pewnie słyszę sie na ten o którym piszecie ale jeszcze poszukam ;)

Suselku kochana nie No cos drobnego pewnie tez kupię wczesniej ale nie za wiele ;)
Ale takie rzeczy jak wózek fotelik to pod koniec raczej

Hej dziś czeka mnie ciężki dzień... M cały weekend malował sypialnie ,wymyslilam sobie zmianę z dość ciemnego fioletu na jasny orzech no i musiał biedaczek najpierw ze trzy razy na biało później unigruntem a dopiero kolorem i czeka mnie sprzatanie mimo niedzieli... Ale narazie czytam książkę:)

Katagorka lez i odpoczywaj zdrowka życzę:)

Witajcie majówki ;-)

Dosyć podczytywania, pora dołączyć! Trochę mi to zajęło....

Jestem Agnieszka, mieszkam na śląsku. To moja 5! ciąża - oby w końcu szczęśliwa.

Witam Was serdecznie, niektóre dziewczyny kojarzę z innych wątków.

Życzę Nam spokojnej ciąży i oby nas tu tylko przybywało!

reklama
Do góry