reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

To i tak długo. łupina jest podobno do 13 kg ale nie ma tu na co patrzeć bo ważne by dziecko się mieściło całe i nic nie wystawało poza tzn główka nóżki.my używaliśmy dokładnie do roczku bo Szykowali smy się ba wyprawę nad morze i chcieliśmy by był już w nowym bo już właśnie miał na styk.

reklama
Czarnulka to ja ci wróże ze ten pierwszy nie wytrzyma ci dluzej niz do roku. Bo albo dziecko glowa zacznie wyrattac poza gurna krawedź albo bedzie je szlak trafial w takiej pół lezacek pozycji :p ale dobry fotelik, maxi cosi jest podobny

Asiaf mon mąż tak szukał fotelika chyba z 3 mies sprawdzał testy opinie czytał gdzie w aucie najbezpieczniej zamontowac. Ale faktycznie wybór fotelika to ważna sprawa tyle jezdzi teraz osób nie ostrożnie ze choć jeśli możemy zapewnić dziecku jakąś ochronę to warto

Te pierwsze to pikus one sa wssytkie naprawde dobre te roznice sa minimalne. Schody sie później zaczynaja robic bo tak naprawde najbezpoeczniejsze sa te tylem do kierunku jady a ich w polsce jest niewiele i sa dosc niewygodne dla dziecka juz nie mowiac o tym ze te wyzej testowane sa po prostu cholernie drogi a starczaja na te 2 moze trzy lata maxymalnie :(

Asiaf mon mąż tak szukał fotelika chyba z 3 mies sprawdzał testy opinie czytał gdzie w aucie najbezpieczniej zamontowac. Ale faktycznie wybór fotelika to ważna sprawa tyle jezdzi teraz osób nie ostrożnie ze choć jeśli możemy zapewnić dziecku jakąś ochronę to warto

Mój tak siedział tydzień...az w końcu nie dał sobie powiedzieć ze ma byc inny niz Romer ;) ja mogłam wybrać jedynie kolor:-D teraz z kolei siedzi i ogląda filmiki na YT o montażu i poluje na isofixa :-)

Moja koleżanka kupił ten tyłem do kierunku jazdy i tak szybko sprzedała jak kupiła. Mały jej rzygal jak kot.przodem nic mu nie jest.

reklama
Niesety duzo osob to olewa moja szwagierka dlugo wozila corke w foteliku po siostrze ( duzo mlodszej) kupionym za 100 zl w teski gdzie mloda mogla sie sama z pasow wydostac w trasie bo sie nie dociagaly :( porazka jak kupilismy Ice nowy to ja podpuscilismy zeby sobie popatrzyli na testy skoro musza kupic nowy i dopiero teraz jej kupili romera wlasnie tylko tego duzego bo ona ma juz 4 lata skonczone.

Do góry