reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Kochane witam się z wieczora za mną ciężki dzień obudziłam się z potwornym bólem głowy, później już było tylko coraz gorzej ehhh Młody też dał popalić więc mam dość na dziś.
Dobrej nocki majóweczki :*

Monika to masz taki termin jak ja tylko ze ja mam teraz 10 tydzień a dokładniej 9 tydzień i 3 dzień jakos tak.

Witajcie u mnie pojawiaja sie ktorys dzien juz bole podbrzusza...oczywiscie sie martwie choc wiem ze to dosc normalne w poprzedniej ciazy bylo podobnie macica sie rozciaga itp itd.
Poza tym mieszkam za granica tu podejscie do ciazy jest dosc dziwne pierwsz usg robia dosc pozno ja mam pierwsza wizyte na 10.10 . Jak poszlam do osrodka zdrowia mowie ze jestem w ciazy test pozytywny i pytam co dalej na co pani ze moze potwierdzic mi ciaze tylko testem...masakrejszyn.
Pozdrawiam

Niech zgadnę, UK?
Uch, ja dopiero czekam na wizytę do GP, a gdzie tam jeszcze USG u położnej, pewnie dopiero w połowie października.

Ja mam przedziwne bóle kości łonowej? Po przebudzeniu i do godziny po wstaniu czuję dziwne kłucie. W pierwszej ciąży tego nie miałam, dziwne :baffled:

Ale narobiłyście postów dziewczyny! Ja przez ostatni czas choruję, łapie mnie jakieś grypsko :( Nie mam sił na nic, a domem i dzieckiem trzeba się zająć.

reklama
Oj znam ten ból przy kichnięciu, niestety :(

Kokardkaa- a pijesz kawę? Mnie boli głowa z powodu jej odstawienia i na taki ból najlepiej działa filiżanka kawy :tak:

i mój maluch też mi wczoraj dał w kość:-( mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie taki marudny :dry:

Do góry