reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dzień dobry. Wyglada na to że wymioty powoli mijają Nudności też mniejsze. Apetyt powoli wraca...dużo mniejszy ale cos jemy :-) dziś dużo mniej boli brzuch - wygląda na to że Wczoraj za dużo podróżowalam autem ( byłam na dzialce z cora) a i strasznie mi wysadzilo brzuch jak 5 mc :-D

reklama
Mnie też boli przy kichaniu. Jakby na chwilę mi ktoś dwa małe nożyki wbił w okolicach jajników czy ich więzadeł.

Mam dziś wizytę. Dopiero wieczorem, Cały dzień stresu!
Już wczoraj się zaczęłam denerwować. Wszystko mi z rak leciało. W pracy też kiepsko. Przycięłam opuszkę palca yorkowi... Masakra.
Od lat mi się to nie zdarzyło! Wstyd straszny. W dodatku pies spokojny. Nie wiem, jakim cudem to zrobiłam. :baffled:

Dziś też mam mnóstwo pracy przed lekarzem. To chyba niezbyt dobry pomysł, bo łapy mi się ze stresu trzęsą.

A ja myślałam,że mnie tylko ten brzuch ta wysadziło heh z córką dopiero w 5 mies. było widać a tu..;-)

Witam nowe forumki:-)

A ja myślałam,że mnie tylko ten brzuch ta wysadziło heh z córką dopiero w 5 mies. było widać a tu..;-)

Witam nowe forumki:-)

No to masakra wczoraj nawet w sklepie mnie przypuszczano w kolejce a mialam sweter obcisły a tu taki brzuch ciążowy ;-) i może dlatego mi tak.nie wygodnie od wczoraj tak mnie ciągnie i hmm nie wiem jak to określić ale jak leze to mi tam wszystko w środku przeszkadza kręci się

reklama
Ewelinax5- daj znac jak po wizycie
KasiaJ- ja cos czuje ze i u mnie wcześniej bedzie widac

A mnie mdli... kolejne usg mam we wtorek..:-D

Do góry