reklama
asiaf
Fanka BB :)
Mówisz ze 14 lat temu nie miałaś Usg ?? Hm
dokładnie tak,jedno jedyne miałam przed samym porodem bo nie wierzyli mi że ja już rodze,jak dla nich nie wyglądałam na ciężarną która rodzi.
kiedyś lekarze nie zlecali usg jesli nie bylo żadnych komplikacji zreszta moja druga ciąża trwała tylko 5-mcy a urodziłam w 40 tyg.
Jak to zrobiłas ze ciaza miała 5 miesiecy a rodziłaś w 40 tygodniu? Mialaś okres poerwsze 2 miesiace?
ewelina jak sie przeziebilas to poza naturalnymi sposobami typu miod i czosnek to lepiej sie samemu nie leczyc tylko isc do lekarza. co do serduszka to ja widzialam w 6t0d wiec mozesz isc wczesniej, ale ja bym poczekala.
Lisica, Passoa, kokardka a myslalam ze tylko mi odbilo, ja tez mialam na jablka w zeszlym tygdoniu, juz przeszlo. to pewnie organizm nas o nie prosi, zeby uniknac zaparc ;-)
vivid no to oby bol juz zupelnie odszedl!
ewelina, Matik odnosnie tej diety cukrzycowej to moge zapytac czy mialyscie nadwage przed ciaza? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie, tylko sie zastanawiam czy jest duze prawdpodobienstwo jezeli przed ciaza jest odpowiednia waga.
Rukmini jak ja Cie rozumiem z tym gotowaniem, u nas tez slabo. bedziemy sie razem meczyc po porodzie ;-)
Dido gratuluje udanej wizyty i serduszka!
Lisica, Passoa, kokardka a myslalam ze tylko mi odbilo, ja tez mialam na jablka w zeszlym tygdoniu, juz przeszlo. to pewnie organizm nas o nie prosi, zeby uniknac zaparc ;-)
vivid no to oby bol juz zupelnie odszedl!
ewelina, Matik odnosnie tej diety cukrzycowej to moge zapytac czy mialyscie nadwage przed ciaza? jak nie chcecie to nie odpowiadajcie, tylko sie zastanawiam czy jest duze prawdpodobienstwo jezeli przed ciaza jest odpowiednia waga.
Rukmini jak ja Cie rozumiem z tym gotowaniem, u nas tez slabo. bedziemy sie razem meczyc po porodzie ;-)
Dido gratuluje udanej wizyty i serduszka!
Tak ja mialam nadwagę, przytylam z 3lata temu dużo i lekarze szukali przyczyny było podejrzenie Pcos, trafiłam przed ciążą do dobrego lekarza ale na tyle za późno że nie moglam zrobić badań które zlecił bo już byłam w ciąży ale nie jest tak ze ktoś szczupły nie może. Mieć cukrzycy ciążowej, bo też może...
reklama