reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Mama2013 piłam i to dużo ale teraz jak pomyśle o filiżance czarnej to mnie mdli więc pewnie skończyło by sie nieciekawie ;) a tak mi sie marzy wypicie kawy ze smakiem :)

Rukmini powodzenia na wizycie :)

Ewelina w takim razie trzymam &&&&&

Ide wieszać pranie ;) coś w końcu trzeba zacząć robić ;)

reklama
Ja póki co kawkę sobie strzelam w pracy, choc nie codziennie ale co do jedzenia to muzę mieć na coś dużą ochotę żeby zjeśc ze smakiem. Wszystko pozostałe w danym momencie jest bee.

Witam sie wtorkowo :)
spalam sie dziaiaj do 11 wiec jestem wypoczeta. Teraz susam ostatnie 2 tabletki luteiny i wieczorem przechodzę na dowcipna :) moze moje wymioty w koncu mina bo ostatnio coraz gorzej. ..

Trzymam kciuki za wizyty :):)

Za chwile jade w odwiedziny w rodzinne strony. Ciezki dzien mnie czeka. Odezwe sie wieczorem.

Milego dnia :*

Aj aj aj moja kanapa mimo ze juz nawet praną była dalej daje mniej ale czyje ze to jeszcze jest taki zapach
I to raczej mój piesek cos wykombinował nie wiem jak ale cos musiał :)

Bóle jak na @ sa ok póki nie sa za mocne tak jak wszystkie bóle :)

reklama
Do góry