reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

A w diabły z tą aplikacją :confused:

Naprodukowałam się, a tu wszystko mi zeżarło. Dzień minął stojąco więc kręgosłup i nogi mi w pupę wchodzą :cool:
W pracy już plotkują o mojej domniemanej ciąży bo piguła z przychodni niżej widziała mnie u gina. Koleżanki próbują wybadać sprawę, ale narazie buzia na kłódkę i ciiiii :p

Didi - cieszę się, wizyta udana :)

Molisek - to miałaś @ poprzestawiane.

Całusy :**

reklama
Suselku mi daleko do nadwagi cały czas mam 57kg 167cm ;) czasem 2 kg do przodu wiec u tak nie jest to nadwaga , u mnie raczej z małej ilości jedzenia

Jadłam tylko obiad i czasem cos na kolacje przegryzając owocem albo czymś słodkim

Didi20 no mi też właśnie przed samym zajściem w ciążę sugerowali Pcos jeden z lekarzy nawet mówił że mogę mieć endometrioze więc przez rok najbliższy ciąża musi iść w zapomnienie bo trzeba to leczyć i nie ma szans na zajście w ciążę, Szczerze to ja lekarza nie ufam do końca...

Dziewczyny ale naprodukowalyscie . Didi gratulacje udanej wizyty. A ja jakaś dziś średnio się czuje...brzuch mnie boli taki mam wzdety i cholera nie moge jeździć autem :-( bo bardzo mnie trzęsie i wszystko potem boli. Kurcze i te zaparcia już dwa dni bez wc( a ja normalnie to 3-4 na dzień)

Ja znam 4 dziewczyny z cukrzyca ciazowa, 3 poznalam w szpitalu a iedna to szwagierka. Wszystkie byly na oko prawidłowej wagi a w ciazy zaczely nagle szybko tyc, a raczej wygladaly jaky wrecz puchły.

Ja dzis pierwszy raz i jeszcze w autobusie myślałam że w kulkę się zwine bo to bardzo intensywny bol:) to dziekuje za odpowiedź, spokojniejsza jestem:) =

reklama
Do góry