reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Współczuje Ci no musisz jednak iść dentysta napewno Ci jakoś pomoże nie używając znieczulenia bądz nie zrobi nic ale to różnie z nimi bywa

reklama
Niesmiala te wody to pewnie plyn w zatoce Douglasa po peknietym pecherzyku, czyli po owulacji, czyli wszystko w porzadku :tak: co do tygodni to wg OM (ostatniej miesiaczki) jestes w 6 tygodniu,a dokladnie 5t4d.

AnnaMaria, kokardka no wlasnie z katka myslalysmy o liscie. moge zalozyc jak chcecie?

Matik ogromne gratulacje!! a jaki rozmiar zarodka? co do tych tygodni to oba opisy sie zgadzaja. ukonczylas 6tygodni i dodatkowe 2 dni czyli leci juz 7my tydzien :tak:

Em-es-zet nacisnij na suwaczek ktorej z nas i bedziesz mogla stworzyc suwaczek. dostaniesz kod do skopiowania. potem wejdz na BB->panel uzytkownika->edytuj sygnature, tam wklej ten skopiowany kod i zapisz.

Kurcze na nic nie mam czasu.. o dziwo mam mnóstwo sil a w pieewszej ciąży juz przed miesiaczka chcialo mi sie spac i nie bolaly mnie piersi a teraz bola... chyba jutro was kochane nadrobie! I zrobie suwaczek a teraz ide polozyc mala do spania

Hej dziewczyny :-) Widzę że też was męczą bóle zębów mój ropień dało się na chwilę zaleczyć i jak minie pierwszy trymestr będzie decyzja co dalej ale jak na razie jesteśmy dobrej myśli i wy też musicie być ;-)

Witam się wieczornie :)

Miałam napisać ile mierzą moje kropki, a więc tak: bliźniak A - 15mm, bliźniak B - 16mm :)
Dziewczyny czyli jak mi usg wskazywało na 8t0d to jestem w 9tyg?

Susel - jasne robimy listę :)
Napisz jakie dane musimy podać, jakie info podajemy do tabelki. Bo widziałam, że różnie jest na różnych miesiącach :p

Monika - na pewno wszystko będzie dobrze. I zobaczysz ślicznego jednego dzidziusia :*

Niesmiala - na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już <3 :)
'
Mitaginka - no nie :D teraz mi ochoty na chałkę narobiłaś.

Kika - to widzę razem będziemy wizytować :)
Współczuję choróbska taty :-(

Matik - ale piękna DZIDZIA !!! GRATULUJĘ :*

Czarnulka - ja też nadal walczę z mdłościami. Oby już niedługo przestały nam dokuczać :*

Mitaginka - współczuję bólu zęba. Przytulam :*

Kokardka - hehe widzę, że i Ciebie te "przyjemne" objawy nie oszczędzają.

eM-eS-Zet - gratuluję i witaj wśród nas ;)

Nadrobiłam i uciekam spać. Wogóle mam wrażenie, że ja ostatnio tylko śpi, jem i wymiotuje ????

Susel- Trochę się martwię, bo możliwe jest, że jeszcze nie ma pęcherzyka? Tzn, wiesz to jest moja pierwsza ciąża i trochę się martwię, skoro lekarz nie jest w stanie powiedzieć, czy to pęcherzyk, czy nie :(

Hej mamunie :) pisze do Was bo sama zostalam szesc lat temu (8 maja) mamusia cudownego synka Mikolajka.

Zycze wam spokojnych i pieknych 9 miesiecy (no juz troszke mniej niz 9 hihi:)

Powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie i moja Milenke, ktora urodzi sie w grudniu :)

reklama
Do góry