reklama
Niesmiala te wody to pewnie plyn w zatoce Douglasa po peknietym pecherzyku, czyli po owulacji, czyli wszystko w porzadku co do tygodni to wg OM (ostatniej miesiaczki) jestes w 6 tygodniu,a dokladnie 5t4d.
AnnaMaria, kokardka no wlasnie z katka myslalysmy o liscie. moge zalozyc jak chcecie?
Matik ogromne gratulacje!! a jaki rozmiar zarodka? co do tych tygodni to oba opisy sie zgadzaja. ukonczylas 6tygodni i dodatkowe 2 dni czyli leci juz 7my tydzien
Em-es-zet nacisnij na suwaczek ktorej z nas i bedziesz mogla stworzyc suwaczek. dostaniesz kod do skopiowania. potem wejdz na BB->panel uzytkownika->edytuj sygnature, tam wklej ten skopiowany kod i zapisz.
AnnaMaria, kokardka no wlasnie z katka myslalysmy o liscie. moge zalozyc jak chcecie?
Matik ogromne gratulacje!! a jaki rozmiar zarodka? co do tych tygodni to oba opisy sie zgadzaja. ukonczylas 6tygodni i dodatkowe 2 dni czyli leci juz 7my tydzien
Em-es-zet nacisnij na suwaczek ktorej z nas i bedziesz mogla stworzyc suwaczek. dostaniesz kod do skopiowania. potem wejdz na BB->panel uzytkownika->edytuj sygnature, tam wklej ten skopiowany kod i zapisz.
Kurcze na nic nie mam czasu.. o dziwo mam mnóstwo sil a w pieewszej ciąży juz przed miesiaczka chcialo mi sie spac i nie bolaly mnie piersi a teraz bola... chyba jutro was kochane nadrobie! I zrobie suwaczek a teraz ide polozyc mala do spania
kropeczka24
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-) Widzę że też was męczą bóle zębów mój ropień dało się na chwilę zaleczyć i jak minie pierwszy trymestr będzie decyzja co dalej ale jak na razie jesteśmy dobrej myśli i wy też musicie być ;-)
Matik2012
Susel 3,4mm
Czarnulka7891
Mojemu Kropkowi jajka nie podjechały
KA_tka
Witam się wieczornie
Miałam napisać ile mierzą moje kropki, a więc tak: bliźniak A - 15mm, bliźniak B - 16mm
Dziewczyny czyli jak mi usg wskazywało na 8t0d to jestem w 9tyg?
Susel - jasne robimy listę
Napisz jakie dane musimy podać, jakie info podajemy do tabelki. Bo widziałam, że różnie jest na różnych miesiącach
Monika - na pewno wszystko będzie dobrze. I zobaczysz ślicznego jednego dzidziusia :*
Niesmiala - na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już <3
'
Mitaginka - no nie teraz mi ochoty na chałkę narobiłaś.
Kika - to widzę razem będziemy wizytować
Współczuję choróbska taty :-(
Matik - ale piękna DZIDZIA !!! GRATULUJĘ :*
Czarnulka - ja też nadal walczę z mdłościami. Oby już niedługo przestały nam dokuczać :*
Mitaginka - współczuję bólu zęba. Przytulam :*
Kokardka - hehe widzę, że i Ciebie te "przyjemne" objawy nie oszczędzają.
eM-eS-Zet - gratuluję i witaj wśród nas
Nadrobiłam i uciekam spać. Wogóle mam wrażenie, że ja ostatnio tylko śpi, jem i wymiotuje ????
Miałam napisać ile mierzą moje kropki, a więc tak: bliźniak A - 15mm, bliźniak B - 16mm
Dziewczyny czyli jak mi usg wskazywało na 8t0d to jestem w 9tyg?
Susel - jasne robimy listę
Napisz jakie dane musimy podać, jakie info podajemy do tabelki. Bo widziałam, że różnie jest na różnych miesiącach
Monika - na pewno wszystko będzie dobrze. I zobaczysz ślicznego jednego dzidziusia :*
Niesmiala - na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już <3
'
Mitaginka - no nie teraz mi ochoty na chałkę narobiłaś.
Kika - to widzę razem będziemy wizytować
Współczuję choróbska taty :-(
Matik - ale piękna DZIDZIA !!! GRATULUJĘ :*
Czarnulka - ja też nadal walczę z mdłościami. Oby już niedługo przestały nam dokuczać :*
Mitaginka - współczuję bólu zęba. Przytulam :*
Kokardka - hehe widzę, że i Ciebie te "przyjemne" objawy nie oszczędzają.
eM-eS-Zet - gratuluję i witaj wśród nas
Nadrobiłam i uciekam spać. Wogóle mam wrażenie, że ja ostatnio tylko śpi, jem i wymiotuje ????
Hej mamunie pisze do Was bo sama zostalam szesc lat temu (8 maja) mamusia cudownego synka Mikolajka.
Zycze wam spokojnych i pieknych 9 miesiecy (no juz troszke mniej niz 9 hihi
Powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie i moja Milenke, ktora urodzi sie w grudniu
Zycze wam spokojnych i pieknych 9 miesiecy (no juz troszke mniej niz 9 hihi
Powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie i moja Milenke, ktora urodzi sie w grudniu
reklama
eM-eS-Zet
Dzięki Susel za podpowiedz