reklama
KA_tka
Fanka BB :)
Dzień dobry
My z Nikolą już po śniadanku i musuimy udać się na większe zakupy. Ale słonko ładnie świeci, a ja jakaś taka odtumaniona jestem więc korzystam z tego i lecé na shopping
Całusy babole :*
Miłego dnia
My z Nikolą już po śniadanku i musuimy udać się na większe zakupy. Ale słonko ładnie świeci, a ja jakaś taka odtumaniona jestem więc korzystam z tego i lecé na shopping
Całusy babole :*
Miłego dnia
Hej Mamusie
Przepraszam że dopiero się odzywam ale wczoraj to badanie miałam 100 km od domu i wróciłam bardzo późno. Padłam od razu
No to tak. Zarodek jest, ma 2,8 mm, idealnie wpasowany w mój tydzień ciąży, serduszko bije pięknie, termin 10 maj bez wątpienia Jestem przeszczęśliwa i na pewno pójdę do tego lekarza na usg 4D bo robi w 24 tyg ciąży
Mój P był ze mną w gabinecie i jaki dumny był jak mu lekarz tłumaczył że tu jest serduszko a tu zarodek
Przepraszam że tylko tyle piszę ale przysłali nam dużą szafę i będziemy teraz ją składać. Odezwę się po południu.
Miłego dnia dziewczyny :*
Przepraszam że dopiero się odzywam ale wczoraj to badanie miałam 100 km od domu i wróciłam bardzo późno. Padłam od razu
No to tak. Zarodek jest, ma 2,8 mm, idealnie wpasowany w mój tydzień ciąży, serduszko bije pięknie, termin 10 maj bez wątpienia Jestem przeszczęśliwa i na pewno pójdę do tego lekarza na usg 4D bo robi w 24 tyg ciąży
Mój P był ze mną w gabinecie i jaki dumny był jak mu lekarz tłumaczył że tu jest serduszko a tu zarodek
Przepraszam że tylko tyle piszę ale przysłali nam dużą szafę i będziemy teraz ją składać. Odezwę się po południu.
Miłego dnia dziewczyny :*
Kochane, bede zakladac liste wiec wysylajcie mi na priv date porodu wg OM albo USG jak wolicie. narazie wpisze tylko nick i date, a dajcie znac czy chcialybyscie tam cos jeszcze, np wiek. pozniej mozemy dodac plec dzieci Tu link do listy:
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2015-a-f591/lista-majowek-2015-a-72519/
Matik z tymi wymiarami to jakos dziwnie jest, ja mialam 3.5mm na pierwszym USG i stwierdzili ze wiek ciazy to 6t0d, Ty mialas 3.4mm i masz napisane 6t2d
Katka ale duze juz te Twoje blizniaki! super! jak masz 8t0d to sie mowi ze skonczylas 8 tydzien, a jak masz 8t1d to znaczy ze juz jestes w dziewiatym
Niesmiala no troche dziwne ze nie umial stwierdzic czy to pecherzyk, ale jeszcze sie nie martw. przeciez to dopiero pierwsze USG! a ufasz temu lekarzowi? jak masz nieregularne cykle to tymbardziej pewnie jest wszystko ok.
Asiula gratuluje serduszka!!!
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-2015-a-f591/lista-majowek-2015-a-72519/
Matik z tymi wymiarami to jakos dziwnie jest, ja mialam 3.5mm na pierwszym USG i stwierdzili ze wiek ciazy to 6t0d, Ty mialas 3.4mm i masz napisane 6t2d
Katka ale duze juz te Twoje blizniaki! super! jak masz 8t0d to sie mowi ze skonczylas 8 tydzien, a jak masz 8t1d to znaczy ze juz jestes w dziewiatym
Niesmiala no troche dziwne ze nie umial stwierdzic czy to pecherzyk, ale jeszcze sie nie martw. przeciez to dopiero pierwsze USG! a ufasz temu lekarzowi? jak masz nieregularne cykle to tymbardziej pewnie jest wszystko ok.
Asiula gratuluje serduszka!!!
Ostatnia edycja:
Susel ja mam dł. 2,8 co odpowiada 6 t 0 d a jak patrzałam na stronce z kalkulatorem crl to odpowiada 5 t 6d . te nasze maleństwa są tak małe że nie można całkowicie dokładnie wymierzyć długości dzieciaczka a każda 0,1 mm to już 1 dzień
Matik2012
Hej suselku też mi się wydaje że to orientacyjnie , nie ma sie czym martwić pożarem tu jest Hiszpania moze maja jakieś inne średnie rozmiaru do tygodnia
Susel- Wiesz, ja mam bardzo nieregularne cykle. A czy mu ufam to w sumie nie wiem , bo poszłam prywatnie z polecenia koleżanki, bo nikogo tu nie znam, mieszkam tu od niedawna, wiesz ani rodziny ani nikogo- tylko Narzeczony i Teście. Z Teściami nie pogadam za wiele, więc w sumie mogę liczyć tylko na mojego Narzeczonego
Matik chyba masz racja, zwlaszcza jak zobaczylam zupelnie rozny od naszych wymiar fasolki Asiuli. wlasnie wyczytalam w internecie,ze na poczatku te wymiary sa +/-4dni.
Niesmiala no to skoro masz cykle nieregularne, to napewno jest wszystko super. pewnie owulacja byla pozniej i musisz jeszcze troche poczekac na ten piekny widok na USG!
Niesmiala no to skoro masz cykle nieregularne, to napewno jest wszystko super. pewnie owulacja byla pozniej i musisz jeszcze troche poczekac na ten piekny widok na USG!
Matik2012
Susel ponoć mniejsze są dziewczynki
reklama
Czarnulka7891
Hey,
u mnie mdłości ciąg dalszy plus poranne przytulanie muszli ;-) oj męczy....
Hmmm moje maleństwo miało 1,6 mm w 5t5d ;-) to dużo czy mało?
u mnie mdłości ciąg dalszy plus poranne przytulanie muszli ;-) oj męczy....
Hmmm moje maleństwo miało 1,6 mm w 5t5d ;-) to dużo czy mało?