reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Współczuje Ci no musisz jednak iść dentysta napewno Ci jakoś pomoże nie używając znieczulenia bądz nie zrobi nic ale to różnie z nimi bywa

reklama
Niesmiala te wody to pewnie plyn w zatoce Douglasa po peknietym pecherzyku, czyli po owulacji, czyli wszystko w porzadku :tak: co do tygodni to wg OM (ostatniej miesiaczki) jestes w 6 tygodniu,a dokladnie 5t4d.

AnnaMaria, kokardka no wlasnie z katka myslalysmy o liscie. moge zalozyc jak chcecie?

Matik ogromne gratulacje!! a jaki rozmiar zarodka? co do tych tygodni to oba opisy sie zgadzaja. ukonczylas 6tygodni i dodatkowe 2 dni czyli leci juz 7my tydzien :tak:

Em-es-zet nacisnij na suwaczek ktorej z nas i bedziesz mogla stworzyc suwaczek. dostaniesz kod do skopiowania. potem wejdz na BB->panel uzytkownika->edytuj sygnature, tam wklej ten skopiowany kod i zapisz.

Kurcze na nic nie mam czasu.. o dziwo mam mnóstwo sil a w pieewszej ciąży juz przed miesiaczka chcialo mi sie spac i nie bolaly mnie piersi a teraz bola... chyba jutro was kochane nadrobie! I zrobie suwaczek a teraz ide polozyc mala do spania

Hej dziewczyny :-) Widzę że też was męczą bóle zębów mój ropień dało się na chwilę zaleczyć i jak minie pierwszy trymestr będzie decyzja co dalej ale jak na razie jesteśmy dobrej myśli i wy też musicie być ;-)

Witam się wieczornie :)

Miałam napisać ile mierzą moje kropki, a więc tak: bliźniak A - 15mm, bliźniak B - 16mm :)
Dziewczyny czyli jak mi usg wskazywało na 8t0d to jestem w 9tyg?

Susel - jasne robimy listę :)
Napisz jakie dane musimy podać, jakie info podajemy do tabelki. Bo widziałam, że różnie jest na różnych miesiącach :p

Monika - na pewno wszystko będzie dobrze. I zobaczysz ślicznego jednego dzidziusia :*

Niesmiala - na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już <3 :)
'
Mitaginka - no nie :D teraz mi ochoty na chałkę narobiłaś.

Kika - to widzę razem będziemy wizytować :)
Współczuję choróbska taty :-(

Matik - ale piękna DZIDZIA !!! GRATULUJĘ :*

Czarnulka - ja też nadal walczę z mdłościami. Oby już niedługo przestały nam dokuczać :*

Mitaginka - współczuję bólu zęba. Przytulam :*

Kokardka - hehe widzę, że i Ciebie te "przyjemne" objawy nie oszczędzają.

eM-eS-Zet - gratuluję i witaj wśród nas ;)

Nadrobiłam i uciekam spać. Wogóle mam wrażenie, że ja ostatnio tylko śpi, jem i wymiotuje ????

Susel- Trochę się martwię, bo możliwe jest, że jeszcze nie ma pęcherzyka? Tzn, wiesz to jest moja pierwsza ciąża i trochę się martwię, skoro lekarz nie jest w stanie powiedzieć, czy to pęcherzyk, czy nie :(

Hej mamunie :) pisze do Was bo sama zostalam szesc lat temu (8 maja) mamusia cudownego synka Mikolajka.

Zycze wam spokojnych i pieknych 9 miesiecy (no juz troszke mniej niz 9 hihi:)

Powodzenia i trzymajcie kciuki za mnie i moja Milenke, ktora urodzi sie w grudniu :)

reklama
Do góry