reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Kasiol popoeram twoja wizjezeby zostać na cycku a wczesniej wprowadzić inne posiłki niż przenosić się na mm. Napewno dziecku to ma dobre wyjdzie.

reklama
My na szczęście się juz nie dokarmiamy poza kaszka na nic ale ja robię juz na pol na pól moim mleku i mm. Wiec jest mega sukces. Ale je dziad co godzinę lub dwie. Jednego cyca to wresz jako piciu traktuje.

Kasiol popoeram twoja wizjezeby zostać na cycku a wczesniej wprowadzić inne posiłki niż przenosić się na mm. Napewno dziecku to ma dobre wyjdzie.

I ja się zgadzam. Nawet wcześniejsze wprowadzenie nowych pokarmów nie szkodzi niczemu jeśli dziecko dobrze je przyswaja. Ja czekam na dostawę marchwi i dyni z ogródka od tesciow a jabłka od moich rodzicow. Tak jak kasiulec przeczuwam ze dzidzi posmakuje bo krople na kolki o smaki bananowym uwielbia. A jak ja jem to ona mlaska ;)

Maja, ale się uśmiałam z tego mlaskania :-D
My na razie karmimy się piersią, choć od wczoraj na noc już z dwóch. Dziś po raz pierwszy wściekał się i chciał więcej. Na szczęście po drugiej wystarczyło :-) w dzień jemy co 3-4h, noc przespałby całą, ale ponieważ ostatnio mało przybrał to na noc około 24 zanim pójdę spać dokarmiam go na śpiocha. Budzi się około 5-6.

Lafragola przepraszam za pomyłkę. Muszę się przyznać, ze nie pamiętam które dziewczyny mają chłopców, a które dziewczynki. Wiem na pewno, ze Asiaf ma chłopca, bo ma tak samo na imię jak mój.
Jeżeli chodzi o spanie to my też mamy ostatnio problem. Śpi po 20 min, a na dzień uzbiera się ok 2 godzin. Jak jest nie wyspany to jest marudny.
Ja na razie też karmię piersią. W te upały to je nawet częściej niż co godzinę.

Ciekawe ile jest majówek, bo tylko nieliczne się tu udzielają :) reszta pewnie podczytuje i nie ma odwagi się odezwać :p Majówki odzywać się raz, raz ;)

reklama
Dużo dziewczyn pewnie się udziela na wątku zamkniętym. Z drugiej jednak strony każda z nas w ciąży miała więcej czasu na pisanie. Teraz to nasze dzieciaki pochłaniają dużo czasu.:happy:

Do góry