reklama
Ja zamówiłam swój na Allegro, wybrałam ten bo produkcje maja w Izraelu i wiem że tam mają dobry sprzęt. Z tego co czytałam to jest jedyny monitor oddechu który ma certyfikat. W zestawie są dwie okrągłe płytki sensoryczne ktore się wkłada pod materac w lozeczku oraz niania ktora mi się przyda. Monitor oddechu BABYSENSE 5 + Niania Elektroniczna
Monitor oddechu BABYSENSE 5 + Niania Elektroniczna (5624365952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Monitor oddechu BABYSENSE 5 + Niania Elektroniczna (5624365952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Załączniki
Aniaa22 poczytaj sobie o tym i o angelcare, mi akurat ten bardziej wpadł w oko. Wiem że większość kupuje angelcare, ale ja chciałam żeby miał dwie płyty a nie jedna w razi gdyby moja dzidzia się przesunęła w łóżeczku żeby nie pipczał przypadkowo bo zawału dostanę oraz angelcare nie produkuje już z dwoma płytami tylko jedna. Co do używanych nie mam zaufania, nie znam historii użytkowania i jak czytałam aukcje używane to wyświetlacz nie działa lub coś innego. No i angelcare nie ma podobno certyfikatu medycznego czy jakoś tak, a ten ma
Czekam na niego z niecierpliwoscią po tym jak sie naczytałam o SIDS to spać po nocy nie mogę :/ no i myślę że to jest wygodne bo nie trzeba co 5 min latać do dziecka jak śpi i sorawdzać czy wszystko ok jak to jest w moim przypadku Oczywiście co jakiś czas trzeba zajrzeć czy wszystko ok ale będę miała większy spokój psychiczny.
Ostatnia edycja:
reklama