reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Dziewczyny co sądzicie o monitorze oddechu? Może któraś zna firmę babysense? Zastanawiam się nad kupnem takiego monitora żeby spać spokojniej :)

Ja mam monitor angelcare i jestem bardzo zadowolona a napewno spokojniejsza. Nawet jak wyjezdzamy na jedną noc zabieram ze sobą.Kupilam zaraz po wyjściu ze szpitala i używam zawsze jak mały jest w łóżeczku. Maly ulewa bardzo chociaż ostatnio tydzień prawie był spokój z ulewaniem i odstawiłam klin ale niestety dziś powtórka z rozrywki i znowu ja i mlody upackani a mój starszak ucieka,żeby go mały nie trafił☺uroki macierzyństwa jak pisałyście ale bardzo siè cieszę,że się mogę tym macierzyństwem ☺Wracając do monitora,ja polecam bardzo

Migotka no właśnie się zastanawiam miedzy angelcare a babysense. A dlaczego wybrałaś akurat angelcare? Czytałam że on nie ma certyfikatu i kabelki. Który model posiadasz?

Ostatnia edycja:
Właśnie kuknęłam o jaki certyfikat chodzi bo nawet nie wiedziałam. U mnie zaraz spod materaca kable wychodzą na zewnątrz więc mały w ogóle nie ma z nimi styczności. Kupowałam ten monitor zaraz jak wyszłam ze szpitala więc to było na zasadzie ,który będzie jutro do odebrania i padło na ten☺

Ja tez mam aniołka. Jeszcze snuze bralismy pod uwagę ale snuza utrudnia swobodne przewracanie się po luzeczku.

Jeden z ostatnich dni upału :

Załączniki

• 1440937240832.jpg
    1440937240832.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 67
I co nie miałyście żadnych problemów z tym angelcare że się nie włączył po wyjęciu dziecka z łóżeczka albo że się włączył jak nic się nie działo?

reklama
Asiaf super chłopak☺
Ja często zapominam go wyłączyć więc testuję alarm i to piknięcie po 15 sek. regularnie. Działa póki co☺raz mi zawył koedy maly miał koło miesiąca wzìełam Go do pionu i było ok a czy to był fałszywy alarm nie wiem do dziś ,więcej się nie powtórzyło. ja sobie go chwalę ale innych nie miałam.

Do góry