reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

A probowalyscie z włączona suszarką karmić? Moja wtedy skupia się na tym szumie i je:)

Ja włączam misia szumisia. Ale nie pomaga ;(
Najgorsze jest to ze juz odpuściłam i nie walczę z tym jedzeniem po kąpieli na chodzonego. A tak ją przyzwyczaje i będzie jeszcze gorzej. Poza tym w nocy ze zmęczenia wstawanie do niej co 15 minut odpuszczam i biorę ja do łóżka w sypialni. Wyciągam pierś i ona taj je-spi-je-wierci sie-spi ...
Ehh. ...

reklama
Ja włączam misia szumisia. Ale nie pomaga ;(
Najgorsze jest to ze juz odpuściłam i nie walczę z tym jedzeniem po kąpieli na chodzonego. A tak ją przyzwyczaje i będzie jeszcze gorzej. Poza tym w nocy ze zmęczenia wstawanie do niej co 15 minut odpuszczam i biorę ja do łóżka w sypialni. Wyciągam pierś i ona taj je-spi-je-wierci sie-spi ...
Ehh. ...

Mi szumis tez nie pomagał dlatego suszarka się ratuje :)

Ja sobie siadam na krzesle odpalam suszarkę i młoda wtedy ładnie je:o na początku miałam z tego ubaw a teraz to już codzienność :) mam nadzieje ze niedługo jej to minie :) a szumis i nagrania na yt nie działają ona musi mieć na żywo koncert:D

Corrine - u mnie to samo z karmieniem. Młody chwilę possie i zaczyna rozglądać się po pokoju. Eh... Ale ja nie chcę kombinować z suszarkami, bujaniem. Przeczekam

A już myślałam że to może jakaś choroba czy co, że tak się odrywa od jedzenia i rozgląda się.

Migotka, to z glutenu na razie rezygnujesz? Ja zastanawiam się na jaka kaszkę glutenowa na początku postawić.

Gluten na poczatku tylko minimalnych ilościach. W dużej ilości może skleic kosmki jelitowe i dziecko będzie miała o bardzo duży problem z jedzeniem. Na poczatku ma być ekspozycja na gluten żeby zapoznać z nim organizm w celu uniknięcia alergi ale pełny posiłek glutenowt to najwcześniej po 6 czy 7 miesiącu.

reklama
Moj tez dziś zakończył jedzenie natychmiast jak weszła do pokoju jego siostra. Ja tez wole przeczekać jak będzie głodny to zje.

Do góry