reklama
etsa
Fanka BB :)
Chwilę się zastanawiałam co może się kryć pod kropkami. Dopiero później zauważyłam drugi post. Ja dziś wróciłam do herbatek pobudzających latacje. Kiedyś chciałam kupić **********, ale nie było w aptece, a potem zapomniałam. Może teraz kupię. :-)
eM-eS-Zet
Ja tez piję od dwóch dni...
etsa
Mi też ukryło tą samą nazwę.
asiaf
Ja pije cherbatki teraz ten femalti ker nawet piwo ciemne wypilam i dalej susza. Ale nie dość ze kryzys 3 miesiąca to ja jestem chora i jeszcze mam okres. to się nazywa przeciętność losu. Jeszcze się teraz nskrecsm poplakuje itd i sadze ze tym się dobijam...
etsa
Stres niestety nie sprzyja laktacji.
Na szczęście jeszcze nie mam @ i mam nadzieję, że długo jeszcze nie dostanę.
Na szczęście jeszcze nie mam @ i mam nadzieję, że długo jeszcze nie dostanę.
asiaf, nie dołuj się. Podobno myślenie o tryskających piersiach i rzece mleka pomaga podczas karmienia ja wczoraj też się podłamałam i dziś ze strachem podchodzę do karmienia, ale staram się myśleć pozytywnie żeby się właśnie nie nakręcać. Myślę sobie, że to normalne i że minie tylko trzeba wytrwać tylko kurde od wiercenia się Małego i szarpania sutków to mam już je pogryzione... Dodatkowo wydaje mi się, że mój syn się przyzwyczaił, że mleko mu właściwie samo leci, wystarczyło buzie otworzyć, a teraz trzeba pociągnąć i dlatego się wścieka :-) Wszystkie starsze osoby polecają bawarkę, ale czytałam, że to mit. Ja niestety spróbować nie mogę, bo jestem bezmleczna :-)
Jak u mnie jest wiercenie się i płacz w czasie jedzenia to kładę małą na podusi lub rogalu i karmię " na chodzonego" jednocześnie ją lulając. Wtedy wszystkie smutki mijają .
Zdaję sobie sprawę ze to idiotyczne rozwiązanie, raz ze ją tak przyzwyczajam dwa ze to ciężko ale przynajmniej je z mojej piersi nawet jak mało i powoli leci. Polecam dla równie zdesperowanych jak ja
Zdaję sobie sprawę ze to idiotyczne rozwiązanie, raz ze ją tak przyzwyczajam dwa ze to ciężko ale przynajmniej je z mojej piersi nawet jak mało i powoli leci. Polecam dla równie zdesperowanych jak ja
reklama
Matik2012
Widzę, że nie ja jedna mam problem .
Moja dzidzia od poniedziałku ma biegunkę . Byliśmy u lekarza 2 razy i czekamy ma wyniki z kału. Od wczoraj ookazuje się śluz a rak to była sama woda . Naszczęście jako tako je i pije te słone elektrolity .
Dzis było o tyle lepiej , że nie byli po każdym jedzeniu . I poprzednią noc całą tez bez kupki. Biedne te nasze dzidzie.
Maja u mnie znowu działa położenie do łyżka . T soe uspokaj i moze jesc albo klepanie w tyłeczek [emoji16][emoji16] lub podam troche wody z butelki . A czasem poprostu już chce spać[emoji16][emoji7]
Czy wasze dzieci jedzą też po 5 min? A przed pójściem spac 20/30min jak w zegarku [emoji4]
Moja dzidzia od poniedziałku ma biegunkę . Byliśmy u lekarza 2 razy i czekamy ma wyniki z kału. Od wczoraj ookazuje się śluz a rak to była sama woda . Naszczęście jako tako je i pije te słone elektrolity .
Dzis było o tyle lepiej , że nie byli po każdym jedzeniu . I poprzednią noc całą tez bez kupki. Biedne te nasze dzidzie.
Maja u mnie znowu działa położenie do łyżka . T soe uspokaj i moze jesc albo klepanie w tyłeczek [emoji16][emoji16] lub podam troche wody z butelki . A czasem poprostu już chce spać[emoji16][emoji7]
Czy wasze dzieci jedzą też po 5 min? A przed pójściem spac 20/30min jak w zegarku [emoji4]
Ostatnia edycja: