Verna mi nawet czasami dna nie pokryje mleko a z obu piersi ściągam ...dlatego musialam mm wciągnąć. Probuje tym laktatorem wlasnie pobudzic laktacje ...może sie uda i chociaz z czssem udoje te 20 ml.☺ale generalnie troche zalamana jestem bo tez w ciagu dnia musialam Mu podac z obu piersi bo nie dojadl z jednej...bardzo chvialam Go karmic tylko piersią ze wzgledu na wygodę abtwraz sie boje ze sie bedzie wolal butle za chwile...24 stopnie to superja mam 27 i wrntylator chodzi caly czas zazdroszczę ☺
reklama
A propos karmienia w upały- mała wisi na cycku juz 50 minut. Trochę zje, odpocznie, znów ciągnie, znów popatrzy...
całe szczęście ze od jakiegoś czasu nie mam problemu z ilością mleka, choć miałam. Rozumiem Was wiec bardzo dobrze dziewczyny.
Migotka butli się nie bój. Dawaj.mu swoje na zmianę z mm. Albo nawet mieszaj. Mi mówiła położna ze lepiej już dać mm niż męczyć siebie i dzieciaka.
całe szczęście ze od jakiegoś czasu nie mam problemu z ilością mleka, choć miałam. Rozumiem Was wiec bardzo dobrze dziewczyny.
Migotka butli się nie bój. Dawaj.mu swoje na zmianę z mm. Albo nawet mieszaj. Mi mówiła położna ze lepiej już dać mm niż męczyć siebie i dzieciaka.
To był też czas skoku rozwojowego, gdzieś koło 5 tygodnia. Jak Hania jadła to dawałam na siłę z obu piersi, czasami nawet przy jednym karmieniu po dwa razy taki cykl. Jak zasypiala to brałam ja do odbicia by się rozbudzila i znów jadła. Jak nie chciała i szła spać to po prostu po godzinie znów to samo. I poszło. Jak w nocy byla przerwa 3 godzinna to albo laktator albo karmienie przez sen. Ale trwało to ponad tydzień. Teraz piersi wróciły mi do rozmiaru b-c a mleko nachodzi na bieżąco przy karmieniu.
A my mamy czwarty skok rozwojowy i nie jest źle spodziewałam sie najgorszego zwłaszcza że ma trwać ok 5 tygodni. Chyba bardziej zaczęłam rozumieć swoja córkę i ja jestem spokojniejsza. Wczoraj uratował nas woombie bo zasypiała i sie budziła co 15 min jak ją w to zaparkowałam to zasnęła i się obudziła po 7 h. Bardzo jej ręce przeszkadzały. W co ubieracie swoje dzieciaczki jak idziecie na spacer w taka pogodę? Sama pieluchę?
Ja żałuję że od razu nie kupiłam woombie. Teraz juz za późno bo jest do 6 kg a moja juz przekroczyła 5,5.
Na spacery tylko w bodziaku bez rękawów. W samej pieluszkę bym nie ubierala bo balabym się ze jej cycki przewieje; ) bo u nas mimo iż gorąco to wietrznie.
Lafragola a po ostatnim skoku zauważyłaś jakaś dużą zmianę, jakieś nowości u córki?
Na spacery tylko w bodziaku bez rękawów. W samej pieluszkę bym nie ubierala bo balabym się ze jej cycki przewieje; ) bo u nas mimo iż gorąco to wietrznie.
Lafragola a po ostatnim skoku zauważyłaś jakaś dużą zmianę, jakieś nowości u córki?
reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
A my mamy pierwsze ząbki :-)
Tak szybko? Który to tydzień?