Lafragola fajna historia z tą wanną moja Hania tez bardzo lubi kąpiele. Na początku były szeroko otwarte oczy, potem nieśmiałe uśmiechy a teraz w czasie kąpieli jest prawdziwy bieg po zdrowie i tak jak u ciebie połowa wody na podłodze;
reklama
etsa
Fanka BB :)
Mój synek leży spokojne podczas kąpiel. Chyba bardzo lubi się kąpać, bo się uspokaja w wanience. Efka udanego wypoczynku, jak na razie pogoda Wam dopisuje, bo nie ma upałów.
Dziękuję bardzo. Właśnie udało nam się, chyba jedyne miejsce w Polsce które ominęły upały, jak na razie ale Mikołaj tu częściej się budzi niż w domu, myslalam że tylko pierwsza noc taka będzie, zawsze musi się zaaklimatyzować, ale niestety nie, może akurat trafiliśmy na skok..
Tymcio też uwielbia kąpiele, wody nie chlapie ale bardzo sie uspokaja.Nawet jsk sie drze i wezme go do lazienki na przewijak to cwaniaczek wie co jest grane i cisza jak ręką odjąć.My na basen też bedziemy z malym chodzić od września .uważam ,że to super sprawa .Ze starszym zaczelismy chodzic jak mial niecale 8 miesiecy (wvzesniej sporo chorowal ) i do tego roku chodzil a od wrzesnia szkola i tam bedzie mial dwa razy w tygodniu basen.Mlody uwielbia wodę strasznie.A z takim maluszkiem to chyba lepiej na basen gdzie jest teoche cieplejsza woda.
mitaginka a Blanka miała jakieś objawy przy wychodzącym ząbku typu gorączka itp?
Maja86 woombie są również na większe dzieci ja zamówiłam teraz drugie na rozmiar od 6 kg do 9 kg, pierwsze mam w planie sprzedać na Allegro. I mają też od 9kg w górę. Po ostatnim skoku zauważyłam że jak jej podam w rączki swoje palce to chce się podnosić, śledzi wzrokiem jak coś ją zainteresuje, bawi się rączkami . Zobaczymy jak to będzie po czwartym podobno dużo więcej ma umieć
Teraz zauważyłam że reaguje na swoje odbicie w lustrze, czasami ręka odepchnie butelkę jak już nie chce wiecej jeść i wyciąga ręce jak mnie widzi żeby ją podnieść
Była marudna i wszystko pchala do buzi. I przez trzy dni dużo więcej płakała.
amazonka22
Fanka BB :)
my mieszkamy od 3 lat w domu. ale ja wychodzę dopiero koło 19, jeśli w ogóle. i o ile z podwórkiem super bo to mamy bardzo duże, mamy duży basen i parasole to brakuje mi osiedla na którym wcześniej mieszkałam. Tu na wsi nawet nie ma gdzie wyjść na spacer wybór albo w lewo albo w prawo ;/
my też teraz częściej cycolimy
mitaginka już zęby? bardzo źle to znosi?
ze mną w szpitalu urodziła się Leyla (lejla)
my też teraz częściej cycolimy
mitaginka już zęby? bardzo źle to znosi?
ze mną w szpitalu urodziła się Leyla (lejla)
Tez mam dość tych upałów okna pozaslaniane i cały czas wiatrak chodzi..
A spacer tez pod wieczór dopiero
Nie myślałam nigdy żeby pójść z mala na basen ale chyba poszukam czegoś kolo siebie
Moja jak się kapie to zawsze jest pełne skupienie narazie jakieś frajdy nie ma z tego jedno dopre ze przestała płakać
A spacer tez pod wieczór dopiero
Nie myślałam nigdy żeby pójść z mala na basen ale chyba poszukam czegoś kolo siebie
Moja jak się kapie to zawsze jest pełne skupienie narazie jakieś frajdy nie ma z tego jedno dopre ze przestała płakać
Aniaa22 a spróbuj ją przy kąpieli potrzymać delikatnie tylko za karczek tak żeby się unosiła na wodzie. Dzieci umieją pływać od urodzenia. Może musi się bardziej oswoić z wodą. My naszą spokojnie wkładaliśmy do wanny, mąż ją rozbawiał i wkładał zaczynajac od stopek Na początku nie lubiła się myć a najgorsza to była głowa do umycia. A teraz to jej ulubiona cześć dnia kiedy trzeba się umyć
reklama
Lafragola u nas tez 29 w mieszkaniu mimo iż okna zasłonięte.
Jutro jadę do rodziców na weekend, oni maja dom i ogród w cieniu wiec odżyje.
O basenie tez myślałam. Zwłaszcza ze mam blisko domu i ze specjalnym kursem dla niemowląt. Choć woda chlorowana a nie ozonowana.
Trochę się jednak boję potencjalnych infekcji... sama nie wiem.
Aha, w regulaminie tego kursu jest wymagane zaświadczenie od pediatry o braku przeciwwskazań.
Jutro jadę do rodziców na weekend, oni maja dom i ogród w cieniu wiec odżyje.
O basenie tez myślałam. Zwłaszcza ze mam blisko domu i ze specjalnym kursem dla niemowląt. Choć woda chlorowana a nie ozonowana.
Trochę się jednak boję potencjalnych infekcji... sama nie wiem.
Aha, w regulaminie tego kursu jest wymagane zaświadczenie od pediatry o braku przeciwwskazań.