reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Cześć Margo!
Cieszę się, że jesteśmy już dwie :D . Jako, ze jesteś już w tej kwestii doświadczona zadam kilka pytań - czy pokazywałaś synkowi wcześniej przedszkole czy po prostu 1 września go tam zaprowadziłaś po raz pierwszy? Czy długo płakał (jeśli w ogóle) przy rozstawaniu się z tobą? No i w ogóle czy jakoś specjalnie przygotowywałaś malucha?
pozdrawiam serdecznie
mela

Na ciemieniuszke polecam krem Z serii Oilan baby ...u mojego malca po 3 aplikacjach ani śladu, a miał juz dość brzydką, bo oliwka prawie nic nie skutkowała...

reklama
Maja86 tylko że mnie korci żeby jechać nad wodę i do niej wskoczyć :) Trochę czuje się uwięziona mając dziecko, ciężko mi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji że nie mogę wyjsć tam gdzie chce i kiedy chce ehh... :/ najgorsze jest to że jak moja mała się rozwyje to nikt nie umie jej uspokoić, jak ja ją wezmę na ręce to odrazu cisza i płacz przechodzi. Boję się trochę wyjść na dłużej z domu bo jak zacznie tak wyć i nie przestanie przez pare godzin to wole nie myśleć. Niby nikt od płaczu jeszcze nie umarł, ale wiem ze wydziela sie kortyzol hormon stresu. Macie jakieś rady? :)

:) ImageUploadedByForum BabyBoom1436049724.643238.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436049724.643238.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436049724.643238.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 76
Lafragola mysle ze wlasnie powinnas zaczac wychodzic z domu... Jak mala zobaczy ze jednak nie wezmiesz jej na rece to w koncu sie uspokoi i przestanie tak terroryzowac.

Jesli chodzi o ciemieniuche to. nie pomoge bo maly jej nie ma

Smerfetka spanie od 19 do 4 bez przerwy to juz wyczyn ;) a ja myslalam ze moj dlugo w nocy spi ;)

Amazonka ja czapke zakladam jak jest naprawde chlodno albo wieje zimny wiatr. A jak ktos - czytaj mama, tesciowa - mowi ze zdziwieniem ze jak ja go bez czapki zabralam to ucinam tylko slowami "jest cieplo" i zmieniam temat...:)

Maja u nas w upal nie bylo najgorzej tylko potowki sie pojawily:( tez chcialam isc nad wode - mieszkam prawie ze nad jeziorem ale sie balam i jednak odpuscilam:(

A to Kacper :)

ja tez walcze. odpazeniami, ranki na pupce i tez wietrze i smaruje ale wlasciwie najbardziej pomaga maka ziemniaczana i zostawilam pampersy, trzymam teraz malego w tetrowych.

dziewczyny ja tez nie mam czasu na nic :/ taka piekna pogoda chcialoby sie lezec plackiem a niestety walcze z anemia, miesiac po porodzie a nadal czuje sie barszo oslabiona i nawet jesli pozwole sobie wyjsc na spacer z malym to po 15 minutach nie mam juz sily stac na nogach.. a tu ci kaza lezec i odpoczywac, a nie ma nawet jak, prZy tych upalach maly jest marudny bardzo.

ja mam 25 lat.
i podsylam fotke Nicolasa :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1436132689.299441.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436132689.299441.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436132689.299441.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 79
fajne te nasze maluchy.

Igor najlepeij śpi jak go zawine w kokontak jak w szpitalu . do tego mam azurowy kocyk z dziurami wiec mu chłodno i ciasno. teraz si od 10.30

Same slodziaki☺
A planujecie jakieś wakacje w tym roku? My na sierpień baltyk jeśli bedzie ladnie a jesli bedzie brzudki to chyba pomyslimy o zahranicy ....wiec trzymam kciuki za pogode w sierpniu.
A tu mój synuś ☺

Załączniki

• 1436180451912.jpg
    1436180451912.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
fajne te nasze maluchy.

Igor najlepeij śpi jak go zawine w kokontak jak w szpitalu . do tego mam azurowy kocyk z dziurami wiec mu chłodno i ciasno. teraz si od 10.30

A moj strasznie nie lubi takiego zawijania nawet po kapieli jak Go w recznik zawine to sie wscieka strasznie.a uzywavie tych spiworkow no zadtanawiam die czy nie kupic..

Do góry