reklama
etsa
Fanka BB :)
Smerfetka gratulacje Przezywalysmy to samo. My jesteśmy jeszcze w szpitalu . Jutro wychodzimy do domu. Piotruś jest cudowny.
amazonka22
lisica a jakie masz ciśnienie?? bo mi w ostatnim miesiącu skacze. i dostałam leki
Smerfetka gratuluje!!
Jezu ale mam stracha przed wizytą dziś mi sie śniło że wyjął passer a wszystko chlusnęło i sie zaczęło
Smerfetka gratuluje!!
Jezu ale mam stracha przed wizytą dziś mi sie śniło że wyjął passer a wszystko chlusnęło i sie zaczęło
smerfetka161
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny cieszę się że mam to już za sobą! Etsa też wychodzimy w czwartek
smerfetka161
Zaangażowana w BB
Gratuluję wszystkim rozpakowanym dziewczynom a za te 2 in 1 trzymam kciuki
Matik2012
Smerfetka gratulacje
amazonka22
ja mam 135 na 80/90 i teżeraz dostałam Dopegypt. 3 x 1Amazonka trafiłam w piątek do szpitala z ciśnieniem 155/100. Teraz już jest zbite choć dzisiaj wyższe (pewnie przez nerwy). Biorę od 20 tc Dopegyt.
A ja dziś po wizycie mały wazy 3200 i sie obrócił główką w dół masakrycznie sie ciesze.
Boli mnie teraz szyjka bo ściągniecie pessera ni było przyjemne. Kurde i w sumie dwa razy młody już sie obracał i za każdym razem wiem kiedy to robi. nie mówił nic o szyjce i o rozwarcie ale jak badał mnie palcami to stwierdził że na bank sie obrócił bo dobrze główke czuć jeśli ni sie nie wydarzy mam sie zgłosić za tydzień w srode w dniu terminu. i się pokazać. matko kochana teraz to już w każdej chwili moze zacząć
i dzisiaj tak naprawde dobrze było jajca widac Czyli jednak Igorek
i jutro zadzwonię umówić się na KTG
Ostatnia edycja:
reklama
Amazonka, a poza ciśnieniem inne wyniki jakie masz? Ja w zeszły czwartek na wizycie u gina miałam podobne bo 130/95 ale po kontroli w szpitalu odesłał mnie do domu bez leków. Teraz też mi czasem skacze ciśnienie w ciągu dnia do tego mega obrzęki nóg ale wyniki z krwi dobre wiec nic więcej mi nie zalecają. .. nie wiem czy to słuszne