reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Hej!
Pisałam tu kiedyś u Was, ale później zapadła dłuuuga cisza ;)
Gratulacje dla rozpakowanych!
My nadal w dwupaku... Termin na 18.05. Wszyscy wróżyli mi, że do maja nie dochodzę, a tu proszę... Za chwilę przyjdzie dni dodawać :/ okropna jest ta końcówka...

reklama
em-es-zet super, że laktacja ruszyła!:) A przestawieniem z butelki nie martw się absolutnie - dziecko załapie i nauczy się szybciutko...trzymam mocno kciuki:) A Filip cudny po prostu!:)

etsa, efka gratulacje!!!:)

Do tego mam zespół popunkcyjny...ojjj przewalone...głowa jak na kacu gigancie...i sztywninie karku...
To jest właśnie to czego ja sie panicznie boje. :szok:
Efka gratuluje :)
em-es-zet fajnie ze laktacja ruszyła.

Ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty i jak zdejmie tego korka :-) mam nadzieje ze mały fiknął koziołka a potem niech sie dzieje co chce. Całą ciąże byłam dość spokojna hormony nie buzowały ale wczoraj dałam popis jak sie dostało babci mojej. Ta kobieta mnie do szału w sekunde potrafi doprowadzić. Boże jak dobrze ze nie mieszkam z nią pod jednym dachem!!!
Mąż w pracy starszak w szkole to gre o tron nadrabiam :)

Ostatnia edycja:
Nom powiem Ci, że się boję trochę z jednej strony, ale też nie mogę się doczekać;) Mój jest bardzo spokojny, więc nie było szans nawet na obrót:p Czasem główkę wypina, albo nóżkę z jednej strony i to tyle;) Poza tym jest duży, bo już tydzień temu ważył 3600 klopsik:)

reklama
Do góry