reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Cysiunia witaj i gratuluję ;)

Matik, ale masz melodie do spania.:-o

Ja dziś pełna podziwu dla mdłości :D bo popołudniu, ani wieczorem nie wróciły :-D może juz z każdym dniem lepiej będzie cooo? :-( bo swoje już z mdłościami przeszłam...

reklama
Czarnulka
oby ci bylo lepiej :-)
No to niezle ceny za witaminy maja...ja za folio jakos niecale 10€ placilam, zobaczymy co to z tm magnezem bedzie.

Zapomnialam sie pochwalic ze termin mam na 1.05.2015 hehe :-D

witam wszystkie mamusie :-*
jak tak dalej bedzie to bede musiala sobie nas wszystkie na pamiec do glowy wkuc albo w zeszyt zapisywac bo nie ogarne :p

U mnie mdlosci raz sa, raz ich nie ma wiec tak nazmiane. Co do cyckow to sa dalej bardzo tkliwe.

Pozdrawiam i zycze milego i udanego dzionka :-)

Hej mamusie ;)

My dziś znów dzień wypełniony po brzegi. Zaraz lecimy nagrać podziękowania dla rodziców, zamówiłam już z rańca upominki dla gości więc zostanie mi jeszcze zakup dodatków i kosmetyków, a jako że dziś w Warszawie będę to dokończę i te punkty.
Rano ledwo się z łóżka zwlekam bo jakaś taka niedospana jestem, ale mdłości nie męczą :D
Nikola w przedszkolu, my po śniadaniu więc uciekam.

Buziaki :*
Nadrobię wieczorkiem jak codzień zresztą ;)

Cysiunia - witaj :)

Kokardka - przygotowania super ;) tylko mi sił brak :p

Czarnulka, Monika - widzę, że u was ceny witamin zabójcze.

Matik - mnie też piersi bardzo bolą :( aż stanik i bluzka mnie uwierają...
O ja też mogłabym spać tyle co ty ;)

Czarnulka - trzymam kciuki by cholery już odpuściły :*

Monika - hehe dużo nas to fakt, ale fajnie tak :))

Słonecznego dnia dziewczyny!

Witajcie

ja juz na pewno nie nadrobie:) juz nawet watku waszego nie mam - zgubilam sie gdzies tam daleko....
co z nasza lista ktos cos tam gdzies robic chce czy nie?

a co na bol glowy?? :/

Kobietki z De magnez i zelazo tansze sa w kauflandzie to rada mojej gin ;) za zelazo placilam nie cale 4 € a za magnez 300mg tam jest 100 tabletek placilam 5,30 €
U mnie zeby bylo smiesznie cholercia to opakowanie utrogestanu 90 kapsulek kosztuje 35€ a starcza mi na 10 dni wiec miesiecznie wychodzi na sam utrogestan 105€

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Piszę do Was zapłakana, bo rodzice właśnie pojechali, jeszcze przed chwilą się do mamy tuliłam, a teraz już znów jakiś czas ich nie zobaczę, a usłyszę telefonicznie.
Nie mogę się pozbierać,a na 12 do pracy muszę iść- Ehh!! :(( Łzy mi same lecą... a w pracy przy kasie muszę się ogarnąć- będzie strasznie ciężko, ale trzeba- ŻYCIE... ;((((
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę, może któraś przekaże mi dobrą energię ?:)

Lisica- dziękuję- taki są kurde uroki mieszkania 350 km od rodziców. Gdzie tu mam tylko przyszłego męża i tesciow... ;( nikogo ze swojej rodziny ;(
Będzie ok, teraz muszę przede wszystkim myśleć o dziecku :)

reklama
auralka witaj! jakbym siebie czytała, ja też na l4 i chora, ale niestety nie obyło się bez antybiotyku.
Co do rozmowy z szefem...kurczę też się obawiam niestety. Ja jeszcze maleństwa nie widziałam, także poczekam bo za tydzień mam usg i zobaczymy jak się miewa;-)

Póki co mało się udzielam,bo leżę w łóżku cały czas. Marzę o tym, by przestało mnie w końcu boleć gardło:tak:

Do góry