reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ooo to widze ze nie tylko Anglia i Irlandia odchodzi od ciaglwgo Usg. Wiem ze w Angli chocbys nie wiem ile zaplacil to ci nie zrobia wiecej niz 3 Usg chyba ze w szpitalu.
Wiec i tak masz dobrze ze bedzie wiecej niz tylko 3 :)

Wlasnie mi córa z całym impetem ma brzuch wpadla. Boje sie ze to nie ostatni raz... Mam nadzieje ze nie zrobi tym krzywdy takiemu maluszkowi??

Właanie jak juz bedzie wiekszy to latwiej bo odrazu widac i Ona tez bedzie widziec. Ale teraz to dla niej abstrakcja ze ma uwazac na mamy brzuszek...

szybko dyskusje o porodach sie zaczely. ja jeszcze nie mysle o tak odleglych sprawach, ale wiele z was jest juz doswiadczonych to jak przyjdzie czas bede sie radzic :-)

Matik
tez bylas dzisiaj na USG? piekne zdjecia! moja dzidzia niby od czwartku urosla o jakies 9mm co jest chyba niemozliwe, wiec mysle ze w czwartek zle zmierzyli.

Asiula ale mi zrobilas ochote na pierogi, takie z owocami :-D
a teraz jest mi niedobrze i czuje ze tylko sok jablkowy mnie uratuje i czekam az maz przyniesie :-D

asiaf ja pilam w pracy rano herbate z imbirem, potem duzo wody i male porcje jedzenia. jakos czas leci..

Kika bardzo mi przykro :-( trzymaj sie, wydajesz sie byc bardzo silna!
kasiol witaj i gratulacje! ja chyba tez z tych weteranek ;-)

Czarnulka biedna jestes ze Cie tak te mdlosci mecza. oby jak najszybciej przeszly!

reklama
To ja dołączę sie do mam bo prawdopodobnie bede miala cc przy okazji zrobia mi porzadek z tluszczakiem bo zrobil mi sie nad blizna po cc a tak wg czuje szew!!!! A porod mialam 3 lata temu tak jakby sie nie rozpuscil

Do góry