reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja tak samo padam na pysk, zaraz po sniadaniu musialam isc sie polozyc bo nie moglam ustac na nogach a oczy same mi sie zamykaly i tak leze nie nie mam sil sie podniesc. Masakra jakas.
Jestem pelna podziwu Czarnulka ze dalas rade w pracy.

reklama
Mnie nawet ta senność tak nie dobija jak te mdłości. Ja na szczęście mam nienormowany czas pracy wiec to ode mnie zależy w jakich godzinach i gdzie pracuję :) Ale mój mózg jest całkiem otępialay, nie mogę najprostrzych żeczy wymyslic i sklecić... No wstyd po prostu :(

Mam betę. No i nie jest wysoka... Tzn. jest ok (mieszczę się w zakresie 3-4 tydzień, a obecnie jestem w 4t4d) - 94,3. Ale ostatnio moja beta też nie szalała :( albo tak to u mnie wygląda, albo znów coś nie tak... Zbadam jutro przyrost.

Witajcie Dziewczyny,
dołączam do tych słabych, zamulonych z okropnymi bólami głowy, sennych itd. A co z tym idzie nastrój też średni, skoro tak źle się czuję, to jestem rozdrażniona i wściekła :wściekła/y:Dzisiaj musiałam podjechać do centrum coś załatwić, to myślałam, że zasnę za kierownicą, całe szczęście, że cało i zdrowo dojechałam. Miałam iść po małą do przedszkola, ale teściowa zadeklarowała, że ją odbierze, więc skorzystałam :tak: piękna pogoda za oknami i zła jestem na siebie, że nie mam siły i ochoty iść z dzieckiem na spacer lub plac zabaw... ale wiem, że mała będzie miała fajne popołudnie, bo i teściowa jest pełna energii, i pewnie jej coś kupi i w ogóle ;-)

nieśmiała moi rodzice i siostra mieszkają 150 km od nas, tutaj też tylko rodzina męża, więc wiem, co czujesz :-(
lisica a to Twój pierwszy pomiar bety? może owu miałaś później?

A dzisiaj z rana spotkała mnie niespodzianka :tak:dostałam sms od siostry, że robiła test i wyszedł jej pozytywny :-) ale fajnie będzie, jak obie będziemy niemal w takiej samej ciąży, bo z OM wychodzi jej termin na 29 maja :-)

Co do bólu głowy... mnie codziennie męczy i mam go dość, ale nic z tym nie robię, bo przecież nie będę się codziennie faszerowała apapem :szok:

Dziewczyny, pobolewają Was krzyże? Plecy? Ja mam tak, że jak trochę postoję lub pochodzę od razu je czuję...:dry: i nie wiem, o co kaman

Mitaginka ovu miałam 16 dc, nie była późna, 10 dpo robiłam pierwszy test i była blada kreseczka. To był pierwszy pomiar, zrobiony w 16 dpo.
No nic, zobaczymy.

Cześć dziewczyny!
zaglądam tu często ale przecież w końcu muszę się przywitać.:-) Wg kalkulatora termin mam na 3 maja. Staraliśmy się o maleństwo prawie rok i co miesiąc na teście była tylko 1 kreska. Ostatnio zresztą też pierwszy ten wyszedł negatywny, ale brak okresu przez ponad tydzień (stresy, więc nie przypuszczałam, że to jednak ciąża) dał nadzieję i drugi test to już były 2 piękne, grubiutkie kreski. Widzę, że większość z Was jest już po pierwszych badaniach, ja do gina idę dopiero w nast. poniedziałek. Jak dzwoniłam do niego wcześniej to kazał dbać o siebie i cierpliwie czekać na badanie, żeby już więcej było wiadomo. Ale teraz jak Was czytam to się zaczynam martwić i może powinnam była pójść wcześniej? Muszę być dobrej myśli, że wszystko jest i będzie dobrze. Aha, widzę, że mamy w gronie bliźniaki. Super, to takie moje małe cichutkie marzenie...Pozdrawiam ;-)

Siema muszlo...dawno żeśmy się nie widziały....
Tylko kto mnie teraz pozbiera z podłogi w łazience ?
Jak to dobrze, że kupiliśmy dywaniki, bo bym pewnie od tych płytek trochę zmarzła...

monika_ste witaj w majówkach :)

monika
z DE :D Widzisz bo ja to jestem hardkor :D dopiero w domu się rozsypałam:baffled:

lisica może taka Twoja uroda z tą beta? Słyszałam o niskiej becie i niskim przyroście, a w grudniu z tej właśnie bety dziewczyna bobasa rodzić będzie :-) Bądź dobrej myśli :tak:

okey, pozbierałam się...ale teraz mam mega zgage:angry: jak tak dalej pójdzie to bede jadła rennie jak cukierki:-(

reklama
Do góry