reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

I niestety gorączka Martynki jest spowodowana tym, czego się obawiałam, czyli zakażeniem układu moczowego... Ostatnio miała to w czerwcu. Znów antybiotyk, a co więcej mamy skierowanie na usg brzuszka i na oddział nefrologiczny na jakąś cystografię. Wiąże się to z kilkudniowym pobytem w szpitalu i cewnikiem w pęcherzu :( a termin pewnie będzie gdzieś za 3-4 miesiące... Ech, podłamałam się trochę...

reklama
Boże, zabije tego mojego chłopa... Najpierw mnie obudził rozbudził a teraz wchodzi do pracy, a ja w nocy jakoś o 3 zasnęłam i czuje się lekko z tego tytułu rozjechana :/

Dzień dobry wszystkim

Czarnulka dzień dobry...
Wiem o.czym piszesz przez ten katar i gardło prawie nic nie spałam. A teraz młoda już wstała i po spaniu głowa mi pęknie

reklama
Współczuje, zdrówka dla Ciebie :*

u mnie tylko zgaga nie dawała spać... A S. się zaciesza ze młodemu/młodej włosy rosna... Ten to zawsze pozytyw znajdzie...
Z ciekawszych rzecz ja ta zgagę dalej mam nawet po przebudzeniu :-(

Pikantne orzeszki never again!

Do góry