I niestety gorączka Martynki jest spowodowana tym, czego się obawiałam, czyli zakażeniem układu moczowego... Ostatnio miała to w czerwcu. Znów antybiotyk, a co więcej mamy skierowanie na usg brzuszka i na oddział nefrologiczny na jakąś cystografię. Wiąże się to z kilkudniowym pobytem w szpitalu i cewnikiem w pęcherzu a termin pewnie będzie gdzieś za 3-4 miesiące... Ech, podłamałam się trochę...
reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Nie , nic nie wiem
Czarnulka7891
Boże, zabije tego mojego chłopa... Najpierw mnie obudził rozbudził a teraz wchodzi do pracy, a ja w nocy jakoś o 3 zasnęłam i czuje się lekko z tego tytułu rozjechana :/
Dzień dobry wszystkim
Dzień dobry wszystkim
katagorka20
Czarnulka dzień dobry...
Wiem o.czym piszesz przez ten katar i gardło prawie nic nie spałam. A teraz młoda już wstała i po spaniu głowa mi pęknie
Wiem o.czym piszesz przez ten katar i gardło prawie nic nie spałam. A teraz młoda już wstała i po spaniu głowa mi pęknie
reklama
Czarnulka7891
Współczuje, zdrówka dla Ciebie :*
u mnie tylko zgaga nie dawała spać... A S. się zaciesza ze młodemu/młodej włosy rosna... Ten to zawsze pozytyw znajdzie...
Z ciekawszych rzecz ja ta zgagę dalej mam nawet po przebudzeniu :-(
Pikantne orzeszki never again!
u mnie tylko zgaga nie dawała spać... A S. się zaciesza ze młodemu/młodej włosy rosna... Ten to zawsze pozytyw znajdzie...
Z ciekawszych rzecz ja ta zgagę dalej mam nawet po przebudzeniu :-(
Pikantne orzeszki never again!