reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Czesc Dziewczyny; ) mnie od rana meczy katar i bol gardla, i przy okazji martwi mnie moj brak apetytu .. chyba bede musiala o tym porozmawiac z moim gin. Ja mam dzis wizyte i zamiast sie cieszyc - glupia sie zamartwiam czy oby na pewno będzie ok ;) jak u Was pogoda bo w Gdańsku jak zwykle chmury buro i ponuro; )

reklama
vivid ja też czekam z niecierpliwością na ruchy dzidziusia;D ale wiem, że to jeszcze troszkę cierpliwości potrzeba;)

Ania będzie dobrze:) też się za każdym razem stresuję, a jednocześnie nie mogę się doczekać;) Ale jak już zobaczę maluszka to odrazu mi lepiej na serduchu:D
U nas zmroziło, ale widzę, że słonko wychodzi, więc może będzie ładny dzień jednak:)

trzymam kciuki dziewczyny!! :-)
kokardkaa Ty już 18 tydzień to chyba już powinno być widać, chyba że Maluszek nie będzie chciał się ujawnić;-)

Trzymam kciuki za wizytujące :-)
Verna nieźle z tym pracodawcą... załatwił Cię... współczuję...
Do mnie wczoraj dzwonili z pracy, że kadry się czepiają, bo nie dotarło do nich moje l4 :szok: mam nadzieję, że dzisiaj coś się wyjaśni, bo l4 wysyłałam pocztą i dostałam nawet sms z poczty, że dostarczono...

A pogoda ładna. Słoneczko ;-)

mitaginka nawet mi nie mów :((( idę zaraz jeszcze raz przekopię wszystkie dokumenty, może coś mi wczoraj w tych nerwach umknęło... i oczywiście zus straszy, że mi tych dwóch lat nie zaliczy do emerytury... i każe przesłać kopie dokumentów do oddziału na drugi koniec polski potwierdzone notarialnie - w poniedziałek pojadę tu do oddziału i się zapytam czy nie dałoby się tutaj złożyć:/ martwi mnie najbardziej to przeklęte ksero pitu:( ale nie miałam pojęcia, że to ma znaczenie w ogóle:/

miałam mówić, że kokardka lub kropeczka dziś wizytują, ale nawet nie próbowałam szukać w starych postach :D

Verna- wspolczuje problemow , przekop jeszcze raz wszystko ja też jak szukam jakis dokumentów w nerwach i na szybko nic nie mogę znaleźć; ) a tego pracodawcę to .. szkoda gadać jacy ludzie potrafią swinstwo zrobic;/

Kokardkaa- również trzymam kciuki za Ciebie !!;) ja mam na 14 jeszcze tyle czasu...;)

reklama
mitaginka nawet mi nie mów :((( idę zaraz jeszcze raz przekopię wszystkie dokumenty, może coś mi wczoraj w tych nerwach umknęło... i oczywiście zus straszy, że mi tych dwóch lat nie zaliczy do emerytury... i każe przesłać kopie dokumentów do oddziału na drugi koniec polski potwierdzone notarialnie - w poniedziałek pojadę tu do oddziału i się zapytam czy nie dałoby się tutaj złożyć:/ martwi mnie najbardziej to przeklęte ksero pitu:( ale nie miałam pojęcia, że to ma znaczenie w ogóle:/
najgorsze jest, że to ktoś zawalił, ktoś zagrał nie fair, a Ty musisz się stresować i to odkręcać... absurd... dlaczego nie zajęli się tematem od razu? tylko dopiero teraz... tak to mogłabyś od razu reagować, zwolnić się, albo dowiedzieć u szefa, co i jak, a tak to niewiele możesz...
powodzenia w szukaniu!

Do góry