reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Vivid takie rzeczy pozostaja w pamieci do konca zycia i najfajniej sie je wspomina :)

Niesmiala to bedzie jeden z najcudownijszych dni w twoim zyciu a za kilka miesiecy nastepny :)

reklama
Nieśmiała, powodzenia!! I nie wiem czego jeszcze należy życzyć Pannie Młodej :D

A no i dziękuję za odpowiedzi odnośnie hemoglobiny. Powiedziałam wczoraj chłopu o tym i jak go znam będzie mnie teraz futrowal produktami bogatymi w żelazo....
Zreszta już przywlekł do domu kapustę i fasolę jas... Wiec będę pewnie bigos zagryzać fasolką po bretonsku :p

Verna a nie masz rmua? Wtedy było obowiązkowe ich dawanie co mies.
Wogole z tym zusem to podobno trzepia teraz rowno chyba by budżet łatać .mój mąż kadrowy miał kontrolę z zus jakiś mies temu i facet jeszcze jutro do niego przyjedzie i mąż ma skomplikowany przypadek z ciężarna i zadzwonił do faceta wczoraj podpytac co z tym zrobić to facet mu mówił ze teraz trzepia jak coś podejrzane.
pit Verna to możesz z US poprosić o wydruk niewiem czy pit dadzą ale wydruk z dochodem podatkiem i składkami. No albo zwróć się do pracodawcy on powinien mieć kopie wiec rmua ci druknie pit skseruje.
Powodzenia na wizytach I oby maluszki dały się dobrze obejrzeć.

Spałam dziś do 10 20.masakra jakaś i jeszcze bym spała.
U nas na dolnym Śląsku pogoda śliczna na niebie zero chmur słoneczko świeci może wybiorę się po kapuche

Verna a nie masz rmua? Wtedy było obowiązkowe ich dawanie co mies.
Wogole z tym zusem to podobno trzepia teraz rowno chyba by budżet łatać .mój mąż kadrowy miał kontrolę z zus jakiś mies temu i facet jeszcze jutro do niego przyjedzie i mąż ma skomplikowany przypadek z ciężarna i zadzwonił do faceta wczoraj podpytac co z tym zrobić to facet mu mówił ze teraz trzepia jak coś podejrzane.
pit Verna to możesz z US poprosić o wydruk niewiem czy pit dadzą ale wydruk z dochodem podatkiem i składkami. No albo zwróć się do pracodawcy on powinien mieć kopie wiec rmua ci druknie pit skseruje.

Problem w tym, że pracodawca zlikwidował działalność jakieś pół roku po tym jak odeszłam:/ i zniknął:/ ja mam chociaż świadectwo pracy, a dziewczyny, które pracowały do końca nawet świadectw pracy nie mają... RMUA znalazłam, ale tylko za kilka miesięcy (nie dawał co miesiąc mimo, że moja kierowniczka walczyła z nim o to równo:( ... )
W poniedziałek podjadę tu do lokalnego oddziału i poproszę o pomoc, albo niech mi jakoś powiedzą co mogę teraz zrobić... mam nadzieję, że trafię na kogoś miłego, kto mi pomoże...Jeszcze skoczę do banku i wydrukuję sobie potwierdzenia, że dostawałam wtedy od nich wypłatę... Mam nadzieję, że da się to jeszcze odkopać... Bo z tego co pamiętam wypłata przychodziła regularnie...
Ogólnie nie cierpię załatwiać takich spraw i na maxa mnie to stresuje...

Kokardka tak Katka ale to chyba już brała bo kojarzę ze we wrześniu pisała ze za 6 tyg. Teraz patrze ze Katka od 8.10 nie jest na forum a 10 miała mieć wizytę. Mam nadzieje ze wszystko u nich ok.

Ostatnia edycja:
Hej właśnie wstalam:) jak zobaczylam która godzina to się za głowę zlapalam no ale obudzilam się o 6 i do 8 nie spalam... Potem jak zasnelam to jak niedźwiedź:)

Nieśmiała wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia:) wszystko będzie dobrze:)
Ja w swoj ślub i wesele zorganizowalam sama z mala pomocą meza:) i w ogóle się nie stresowalam:)

Verna wspolczuje... Nienawidzę załatwiania takich spraw...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry