reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Beata mozna ale zadko kto ma w domu chyba ze musial stosowac. Mentol lekko zlagodzi ale lepiej zadziala fenistil.

Lisica a czemu nie.a gdzie ma ta wysypke?bo kwestia czy to uczulenie na pewno. Po wapniu cos zeszło? Jak masz fenistil krople to też możesz doustnie dać 10 kropel spokojnie ale ja oprócz doustnie jeszcze tym smaruje wysypke zawsze to łagodzi i Bidulka nie swędzi.

Ktora to pisala ze dostala pismo z zusu??
Poza mna oczywiscie :p

Asia ja dostałam, ale nie na komisję jak się okazało (przynajmniej na razie nie na komisję)... Każą mi wyjaśnić, bo okazało się, że mój były pracodawca nie odprowadzał za mnie składek w 2011 i 2012 roku... jestem załamana... tak jakby to moja wina była?? muszę przygotować mnóstwo dokumentów z czego połowy nie mogę znaleźć:((( m.in pity za te lata, z tym że ja 2 razy się przeprowadzałam i z 2011r mam tylko ksero (tak mi przysłali wtedy, a ja w sumie nawet się nie zastanawiałam nad tym - nie wiedziałam, że to może być problem i do głowy mi nie przyszło że ten gnojek nie odprowadza składek)... masakra, zawsze coś:(

Dzien dobry, witam sie z Wami z rana.
Ja to przewaznie z rana mam czas popisac, potem przychodzi moje kochanie z pracy to spedzamy z soba czas :)
a ja znow czuje jak malenstwo sie dobija z brzuszka, cos pieknego.

Jak ktores dzisiaj wizytuja to trzymam &&&& oraz milego dnia zycze dziewczyny.

Monika mam tak samo;) albo rano, albo wcale:p no chyba, że mój TŻ dybie w pracy całą dobę;P to wtedy śledzę na bieżąco, bo inaczej nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego:p

reklama
Nom, na pewno była na dziś jakaś wizyta, więc ja też trzymam kciuki.

Mi gin wczoraj powiedział, że gdzieś za 2 tygodnie poczuję konkretniej ruchy, choć naprawdę miewam czasem wrażenie, że cos się tam przemieszcza :)

Do góry