reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dobrze macie z tymi Mezami sowimi :) moj jakoś sie nie zaangażował w ciąże.. a zmusić go nie zmusze przeciez. Moze sie ocknie jak brzuch mi wiekszy sie zrobi ale będzie czul ruchy. Jak wychodzimy z usg to caly zadowolony uchahany a potem jakby zapominal chcociaz ostatnio stwierdzil ze sie poprawi. Ciekwe czy mu wyjdzie :p
Dziewczyny jakie książki polecacie na nude kryminały najlepiej ? :) ostatnio czytalam Niechciane a teraz Upadek ale jakos mi nie "wchodzi" :)

reklama
Czarnulka super że wszystko dobrze
Ja ostatnio czytam ale same lektury szkolne bo mój syn (w2kl podst.) ma co miesiąc przeczytać jedną. I co dziennie czytamy.

Spoko płci nie sprawdzał mimo że pytałam , ale nawet nie nie smutno i do stycznia wytrzymam ;-)

robił usg dowcipnie więc tam i tak za Dużo nie było widać bo dziecko już spore... Tyle co było widać cień cienia krwiaka i szyjkę :)

Mój mąż cieszy się na dziecko i już planuje, jakie zabawki mu kupić, żeby się z nim bawić.
ALE jakoś wcale do niego nie dociera, że jestem w ciąży i nie czuję się tak, jak przed ciążą!
Nie rozumie, że nie umiem za szybko chodzić, że na schodach dostaję zadyszki, że spędzenie godziny w Saturnie na oglądaniu telefonów jest dla mnie nie do wytrzymania! Mówię mu o tym, a on traktuje to jakbym po prostu narzekała i była dla niego niemiła..
Przykro mi.
Żałuję, że to on nie może być w ciąży i zobaczyć, że wcale sobie tego nie wymyslam!

Ania ja miesiąc temu czytałam całą serię Camilli Lackberg . Polecam.

Czarnulka a bierzesz jeszcze coś na krwiaka?

Ostatnia edycja:
Czarnulka super, że wszystko dobrze i krwiaka już prawie nie ma... :)

Ania z kryminałami to trzeba uważać:p bo później we śnie się przerabia drugi raz to co w książce:p ale jak nie jesteś wrażliwa to polecam jo nesbo i camille lackberg:) Ja z reguły mam pozaczynane kilka książek na raz;P ostatnio przerabiam wilka z wall street i gre o tron...
Jeszcze mogę z czystym sercem polecić pauline simons - jej saga o tatianie i aleksandrze jest genialna i choć nigdy nie podobały mi się tego typu książki to siostra mi poleciła i nie żałuję - warto przeczytać:)

reklama
Karnem- dzieki :)

Rukmini- u mnie niestety podobnie. Jakby zobaczyli jak to jest ciężko byc w ciąży moze by sie tak nie zachowywali. Raz jak mi wywalił z tekstem "ciaza to nie choroba"to myślałam ze go udusze :D niby nie ale czasem własnie tak sie czuje:) moj juz wie jaki wozek kupimy itp. ale ciaza jakos nie robi na nim większego wrażenia:) pewnie przezywają to na swój sposób ale mogli by sobie odpuścić czasami i nas porozpieszczać ;)

Do góry