reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Przeczytalam w ktorej czesci Wroclawia mieszkasz, na oczy chyba tez juz mi pada, z Walbrzycha

Czarnulka gratuluje udanej wizyty, styczen juz tuz, tuz, grudzien, w gtudniu swieta przygotowania itp wiec zleci

reklama
Dziewczyny jakie książki polecacie na nude kryminały najlepiej ? :) ostatnio czytalam Niechciane a teraz Upadek ale jakos mi nie "wchodzi" :)

Ja polecam Alex Kavę - pochłaniałam ją od liceum - ksiązki były w bibliotece i bez problemu dostaniesz w księgarniach. W pracy kupujemy sobie male prezenty na urodziny/imieniny i dziewczyny wiedzą, że chcę mieć pakiet Kavy - mam już 10, brakuje jeszcze kilku, mniej więcej raz w roku wydaje nową. W poniedziałek dostałam właśnie zaległy urodzinowy prezent - "Dotyk zła" :-) a do tego "Woziłam arabskie księżniczki", bo mówiłam dziewczynom, że jak nie znajdą Kavy, to chcę tę. I mam obie :D Od siostry dostałam drugą część Greya :D Ale nie wiem czy to dobra lektura na teraz, bo znowu zaczną się sny erotyczne :-D

vivid o greyu też pomyślałam;D w sumie może sobie wrócę do tego...;))) lepsze erotyki od wojny ;-)

a ja dziś zamówiłam sobie w końcu kindla:D i jestem przeszczęśliwa, bo u nas w domu już powoli nie ma gdzie książek trzymać:)

Hej ;)
Byłam u zakaźnika. To stara infekcja, dziecko jest zdrowe. Ufff...

Z książek polecam pozycje Donato Carrisi - są dość mocne ale nie można się od nich oderwać. I serię pani Iris Johansen o Eve Duncan.

Vivid - zerknelam na jej ksiazki i faktycznie zapowiadają się ciekawie:) odwiedze bibliotekę która mam pod nosem i zobaczymy co beda mieli z jej książek; ) a ktora podobala Ci się najbardziej ?; D nie wiem na jaka sie zdecydowac; )
Lubie tez książki oparte na faktach np Placz niemymi łzami masakra jakas ale przeczytalam ja w pare dni; )
Polecam tez Alicya autorstwa SeneceLa Patricka duzo krwi i sexu; D

Mnie Kava przeraża. Nie umiem tego czytać. Lubie kryminały, ale takie bez scen grozy.
Oczywiście filmów tego typu też nie mogę oglądać. :no:

A kindla kocham! To nie to co zwykła książka, ale i tak jest fantastyczny - do czytania w podroży, na wakacjach, w komunikacji miejskiej albo wieczorem w sypialni, gdy mężuś już śpi (mówię o tym podświetlanym).

No dziewczyny ja bylam dzisiaj u kardiologa na echo serca i na konsultacji odnosnie tego isoptinu. A wiec echo w porzadku,serce organiczne zdrowe. Kardiolog powiedziała ze nie ma potrzeby brac na stale żadnych lekow. A te niemiarowe bicie serca co gin wyczul to były pewnie dodatkowe skurcze serca ktore ma każdy a zwlaszcza nerwus taki jak ja ;) ogolnie kazdy je ma i nie sa groźne. Ciśnienie mam kontrolować bo tez raczej mi skacze na tle nerwowym. Gdyby jednak mi dokuczalo mocno kołatanie albo cisnienie nie chcialo spsc to mam wziąć połówkę metoprololu a nie isoptinu ale tylko doraźnie. Dala mi zaświadczenie dla gina nawet ze nie ma potrzeby brania leku na stale. Zadzwonilan do ginekologa i mowie co i jak, stwierdził se skoro kardiolog tak mówi to niech tak bedzie. Troche odetchnelam :) a wy jakie macie cisnienie?

Ja mam ciśnienie zwykle między 90/60 a 125/80.. różne pomiędzy.
A u lekarza zawsze powyżej 140/90.. dlatego mam przykaz mierzenia w domu.

reklama
Bella ja tez właśnie biegam po lekarzach a propo kolotania serca na echu nic mi nie wyszlo i na 12.12 mam sie zglosic na holter. ; ) tylko ze mi pare lat temu wykryli arytmie niby nie grozna ale mi dokucza teraz bardziej; ) tez jestem nerwus straszny moze to tez dlatego; )

Do góry