reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Cześć dziewczyny :) witam się nieśmiało ;) na początku ciazy udzielałam sie na forum ale pozniej zle sie czulam, hormony wariowały .. i zrobiłam sobie przerwę 8 tygodniowa :)
Ja mam wrażenie ze od jakiegoś czasu mam jak to ja nazywam "skleroze ciążowa":D nigdy nie mialam problemow z pamiecia a teraz to jest jakaś masakra najlepiej zapisywać wszystko na kartkach i przyczepiać na lodówkę :)
Usg mam jutro mam nadzieje ze dowiem się pleć w końcu chociaż może to jeszcze za wcześnie :) Termin z OM wychodzi na 13 maja a z usg 18 :)

reklama
Monika tez mnie to dopada ; ) co do wagi to ciągle stoi w miejscu pewnie dlatego ze nie mam apetytu i szybko się najadam, ale za to słodycze jadłabym nałogowo no ale staram się je ograniczyć jeść same słodycze - zdrowe to nie jest :)

U mnie waga rośnie mimo, że nie jem jakoś dużo a słodyczy jem mniej niż przed ciążą, więc ze 20na plusie pewnie będzie, staram się tym nie martwić.

Vivid zazdraszczam meza :)

Ja wstalam poogarnialam troche i stwierdzilam ze jakos brak mi sil, glowa mi peka, znowu mi slabo, takze wskoczylam do lozka a syn razem ze mna, niestety pozniej trzeba wstac bo na 15 idziemy ba szczepienie a pozniej do Wroclawia musimy pojechac

Co do wynikow to leukocyty ponad norme, hemoglobina ponizej normy, hematokryt ponizej, pct powyzej, neutrofile powyzej, reszta ok i jeszcze niedojrzale granulocyty IG % i niedojrzale granulocyty IG il to jest powyzej normy i z tym wczesniej sie nie spotkalam

Witam się porannie:)
Monika wspolczuje bolu...
Bozka wspolczuje chorego faceta nie ma nic gorszego...
Verna ciekawe sny masz:) moze ogladalas ostatnio takie filmy albo książkę czytalas jakaś wojenna? Ja bardzo lubie czytać kryminały ale odkad jestem w ciąży nie mogę bo wszystko to mi się później śni...
Vivid ja tez jestem przytulasna ale nie w ciąży.. Mój nigdy nie był wielkim fanem przytulania ale od tych czterech miesięcy tylko by mnie tulil a ja nie mam ochoty :) i weź tu dogodz babie:D chociaż teraz jak go nie ma to tak mi go brakuje ze mógłby cały dzien się tulic:)
Hej Ania nie przejmuj się z ta skleroza nie jesteś sama:)
&&&& dla wizytujacych:)

Hej dziewczyny z rana
Kciuki za wizyte szybko daj nam znać

A my wszyscy dzis odwaliliśmy lipę wszyscy spóźnieni nikt nie słyszał budzikow szok 3 telefonu po kilka budzikow . Obudziliśmy sie po 2 godzinach masakra
Dzieci zadowolone bo do szkoły nie pójdą , mąż spóźniony wiec lata biegając :)
Ale zakręt szok
A ja dostałam kawkę łóżka i oczy otwieram
Co do przytulania to mój mąż na początku ciaży był bardzo zestresowany bo wiele ciąż straciliśmy wiec lek straszny nas ogarniał ale juz od dłuższego czasu jest spokojniejszy i jest taki wyrozumiały ze aż mnie zadziwia
Bardzo jestem z niego dumna
Nigdy wczesniej aż tak tych czułości nie potrzebowałem a teraz Bardzo Bardzo ;)
A. O do sklerozy to od początku jestem strasznie nie rozgarnięta i zapominalska a m. Ciagle sie śmieje że mówią że niby ok30% zmniejszanie koncentracja i pamięć a ty to chyba 50% ha ha oczywiscie to żart a tak złe nie jest ale Auwazam sama że w jednej chwili potrafię zapomnieć już co miałam Robic

Ostatnia edycja:
reklama
Krwiak jest, ale doktor mówi ze jest na wykończeniu. Z dzidziusiem ok, stawiającym brzuchem się nie przejmować...Bo nic się nie dzieje. Szyjka długa zamknięta.dobrze jest. Dzidziusia obejrzymy w styczniu...
A teraz lecę do dziewczyn ;)

Do góry