Mowie wam dziewczyny ile juz łez dzisiaj wylalam szkoda gadac. Chyba zawazylo dzisiaj to ze jak gin przylozyl reke na moj nadgarstek to wyczul te skurcze dodatkowe i dal isoptin, ale kardiolog mi mowil ze kazdy ma te skurcze u mnie nasilaja sie podczas stresu.Robilam 4 mce temu badania Holtera i wszystko było w granicach normy. Tetno 130 tez mam czasami ale podczas chodzenia a jak siedze to jest ok. Naprawde nie wiem co mam robic, zalamana jestem.
reklama
Sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale chyba mimo wszystko posłuchałabym kardiologa jednocześnie sprawdzając sobie kilka razy dziennie to ciśnienie i tętno...
Ja się kładę już, ostatnio fatalnie sypiam, a jutro pobudka z rana, więc też bez szansy na dłuższe pospanie
Spokojnej nocki Wam życzę
Ja się kładę już, ostatnio fatalnie sypiam, a jutro pobudka z rana, więc też bez szansy na dłuższe pospanie
Spokojnej nocki Wam życzę
asiaf
Fanka BB :)
asiaf jakbyś miała styczność z dziećmi z powikłaniami po chorobach, na które rodzice nie zaszczepili, to myślę że też inaczej byś na to spojrzała... i wbrew pozorom takich dzieci jest sporo... a bo to fama o autyzmie, a bo to jeszcze jakieś rozdmuchane historie...a nie zaszczepili bo czego się bali? blizny po szczepieniu? czy powikłań po szczepionkach, które groźne są u niewielkiego odsetka dzieci i z reguły ograniczają się do odczynu miejscowego, gorączki...? Masz prawo do swojego zdania tak samo jak ja i wiem, że zaraz będziesz mnie atakować jakimś postem
Póki co nie ma badań klinicznych, które udowodniły związek szczepień z autyzmem..
Jest dużo źródeł o szczepieniach, plusach i minusach i myślę, że każdy rodzic sam musi podjąć decyzję... Jeszcze porozmawiałabym z jakimś pediatrą i dobrze zweryfikowała te artykuły w necie czy to co na na forach ludzie piszą...
Wiadomo, że w pl te szczepienia i w ogóle system nie jest doskonały i niestety wpływu na to nie mamy... ale są też dostępne szczepionki bezpieczniejsze, bez związków rtęci czy też z nikłą jej ilością, niestety drogie, ale chyba warto zainwestować
Absolutnie nie bede cie atakowac. Sczepienia to tak indywidualn sprawa ze kazydu decyduje za siebie i swoje dziecko. To jest wolny wybor mi tylko zalezy na tym zeby podejmowac go swidomie... Bo duzo osob nie wie ze moga wystapic wogole powazniejsze konsekwencje szczepiania niz tylko goraczka
E
Eweli85
Gość
Verna p jakuch powiklaniach piszesz ( jestem ciekawa po jakich chorobach). Oczywiscie ze sa badania potwierdzsjace zaleznosc muedzy szczepieniami i powiklaniami. W Polsce niewiele znajdziesz na oficjalnych stronach niestety bo lobby firm farmaceutycznych nie przepusci info. Dr Majewska walczy z kilkoma koncernami ( m.in. z Merckiem, ktory falszowal badania). Nie mowimy o bliznie po szczepiennej. Moge podsylac linki do odpowiednich art. Mozemy stworzyc odpowiedni watek. Jestem w kontakcie z lekarzami pediatrami. Moja tesciowa jest pediatra laryngologiem i pierwsza jest przeciwnikiem szczepien. Ona ma stycznosc z powiklaniami...ale niestety poszczepiennymi.
Np szczepionka na pneumo zawiera 13 szczepiw bakterii( w najlepszej najdrozszej wersji) axwszystkuch szczepow jest 90. Pacjenta zaarakowal azczep spoza szczepionki. I grube pieniadze poszly na marne... temat rzeka...
Np szczepionka na pneumo zawiera 13 szczepiw bakterii( w najlepszej najdrozszej wersji) axwszystkuch szczepow jest 90. Pacjenta zaarakowal azczep spoza szczepionki. I grube pieniadze poszly na marne... temat rzeka...
Witam się z rana, od 5 nie mogę spać.
Co do szczepień to faktycznie temat rzeka i jak wszystko w życiu ma swoje plusy i minusy, więc każdy niech wybiera sam.
Jak na razie wczorajszy humor mi się udziela- może później będzie lepiej.
Bella ja również uważam, że od serca jest kardiolog- środa już jutro a więc warto poczekać a w międzyczasie mierz ciśnienie.
Miłego dzionka i&&& za dzisiejsze wizyty.
Co do szczepień to faktycznie temat rzeka i jak wszystko w życiu ma swoje plusy i minusy, więc każdy niech wybiera sam.
Jak na razie wczorajszy humor mi się udziela- może później będzie lepiej.
Bella ja również uważam, że od serca jest kardiolog- środa już jutro a więc warto poczekać a w międzyczasie mierz ciśnienie.
Miłego dzionka i&&& za dzisiejsze wizyty.
Ja od wczoraj takze bez humoru..ciekawe czy pozniej bedzie lepszy jesli chodzi o szczepienia corke szczepilam i fakt zniosla wszystkie bardzo dobrze. Ufff...
Bella ze skorczami dodatkowymi takze sie borykam i tetno wysokie przy cisnieniu bardzo niskim.. ale wiem ze to nie niebezpieczne... a ty sie tyle nie stresuj bo w ciazy nie wskazane wszystko bedzie dobrze
Bella ze skorczami dodatkowymi takze sie borykam i tetno wysokie przy cisnieniu bardzo niskim.. ale wiem ze to nie niebezpieczne... a ty sie tyle nie stresuj bo w ciazy nie wskazane wszystko bedzie dobrze
E
Eweli85
Gość
Majowka u nas za oknem resztki nocnego sniegu wlasnie...
Didi majowka kciuki za poprawe humoru.
Dzisiejszecwizutujaxe, powodzenia!!
Didi majowka kciuki za poprawe humoru.
Dzisiejszecwizutujaxe, powodzenia!!
katagorka20
Fanka BB :)
Dzień dobry. Ja też już na nogach. Córcia już wyprawiona do przedszkola. A ja pod prysznic i ubierać się i na badania. Mąż mnie obudził ślicznie życzeniami i słodkościami na później z Karamello jak ja lubię dwa razy dostawać prezenty w sobote dostałam śliczna skórzaną torebkę dziś słodkości popoludniu napewno kwiaty a jutro idziemy do kina i na kolację .
Trzymać kciuki za wizytę. Dziękuję
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Katarzynek @-}--
Trzymać kciuki za wizytę. Dziękuję
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Katarzynek @-}--
reklama
E
Eweli85
Gość
Katagorka wszystkiego najlepszego i udanego swietowania! Torebke wybieralas sama czy prezent niespodzianka??