reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Za wizytujące mocno trzymam kciuki i prosze trzymajcie za mnie, wlasnie jade do lekarza jeszcze nie mojego prowadzącego bo ma urlop....strasznie sie boje :-( caly weekend nie moglam sie ruszac, tak bolalo...dzis troche lepiej lecz ta niewiedza doprowadza mnie do szalu. Zeby tego bylo malo to jeszcze przy goleniu sie "tam" zacielam bo golilam sie na szybko w nerwach :-\

trzymam kciuki i daj znać od razu po wizycie

reklama
jak piszecie o pieluchach, to powiem Wam, że ja też byłam totalnie zielona w temacie. Pamiętam, jak byłam już po urodzeniu w szpitalu i nadszedł czas na zmianę pieluchy, to pytałam współlokatorki z sali, gdzie jest przód a gdzie tył pieluchy ;-) Pampersy mają taki obrazek, jak się okazało, ma on być z przodu :-) ale nie wiem, czy sama bym na to wpadła :szok:

Mitaginka, pocieszyłaś mnie :)

Malujecie pazury? Bo ja wczoraj po dłuższym czasie pomalowałam i w nagrodę zaczęła mnie boleć głowa :)

Lisica moja jak tak chorowała w ubiegłym roku to miała inhalacje: berodual i nebbud mieszałam. Pomagało:tak: Współczuję choróbska synka! Dużo zdrówka !!

Zazdroszczę wam tych wizyt, ja miałam ostatnio bez usg a kolejna dopiero 9 grudnia ;-)

Czy któraś z was ma problem z ciągłym przeziębieniem? ja już jestem 3 raz chora..

Kasiu ja drugi raz przechodzę infekcję. Na szczęście bez antybiotyku i innych leków, choć wczoraj kupiłam *spam* i Islę do ssania bo nie dałam rady. Dziś już trochę lepiej.
A ciebie faktycznie nie oszczędza. Zakumplowałabyś się z moim synem :-D Bierzesz jakieś leki?

Ja mam wizytę 28.11, na połówkowe pewnie się umowię do innego lekarza na usg 3d na środek stycznia.

Vivid maluję pazury ;) lubię mieć zadbane dłonie.

Ostatnia edycja:
No ja tak się wczoraj nawdychałam tych smrodów, że pomyślałam, że może źle robię, mając na uwadze post jak dobrze pamiętam Domi11, która pisała o malowaniu i wąchaniu farb, które moim zdaniem mniej śmierdzą niż lakiery do pazurów :)

Ale pazury pięknie granatowe, więc może bobo się nie obrazi na smrody, jak mama ładnie wygląda :)

Ja myślę że najważniejsze to nie dać się zwariować. Spaliny też cuchną, też nie są zdrowe a jakoś żyjemy i nie unikniemy tego.

Dospalam jeszcze troszkę. coraz więcej potrzebuje ostanio snu.
Wogole zdałam sobie sprawę jak ten czas leci.za kilka dni kończę 4 miesiąc a dopiero co byłam na becie.

Vivid, Lisica ma racje:) ciaza nie jest przeciwwskazaniem do manicure:) a mówi Ci to kosmetyczka;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie jak to jest ze znieczuleniem zęba w ciazy? Mam kosmetyczna poprawkę i ukruszona 7 i tej 7 się boje czy nie będzie bolalo.

Do góry