reklama
E
Eweli85
Gość
katagorka my też się inhalujemy pulmicortem i też nie rozcieńczam. 20 min wcześniej podaję berodual i ten już rozcieńczam.
O co chodzi z tymi podwójnymi listami? Będzie jakieś głosowanie?
O co chodzi z tymi podwójnymi listami? Będzie jakieś głosowanie?
Cześć dziewczyny!
Powodzenia dla dziś wizytujących! Troszkę zazdroszczę, że zobaczycie swoje maluchy ja wizytę mam dopiero 9.12, a później to pewnie już w nowym roku...
Zapisałam się na coś w rodzaju szkoły rodzenia... zobaczymy, bo ogólnie o tych szkołach to już różne opinie słyszałam
Mitaginka mam podobnie siedzę i nadrabiam pierw a prysznic i śniadanie musi poczekać ech
Ok zgarnęłam opieprz od swojego, że zamiast się szykować do wyjścia to siedzę na forum... pewnie wieczorkiem jeszcze zajrzę Buziaki
Powodzenia dla dziś wizytujących! Troszkę zazdroszczę, że zobaczycie swoje maluchy ja wizytę mam dopiero 9.12, a później to pewnie już w nowym roku...
Zapisałam się na coś w rodzaju szkoły rodzenia... zobaczymy, bo ogólnie o tych szkołach to już różne opinie słyszałam
Mitaginka mam podobnie siedzę i nadrabiam pierw a prysznic i śniadanie musi poczekać ech
Ok zgarnęłam opieprz od swojego, że zamiast się szykować do wyjścia to siedzę na forum... pewnie wieczorkiem jeszcze zajrzę Buziaki
Haha mitaginka mam tak samo jeszcze z łóżka nie wstalam a juz was czytam lecie zrobić sobie sniadanko bo jade ze szwagierka na zakupy w końcu z domu się wyrwe także pewnie odezwę się wieczorkiem powodzenia dla wizytujacych buziaczki dla chorych dzieci i dużo uśmiechu dla reszty mamusiek
vivid
Fanka BB :)
Ja też nie wyrabiam, wieczorem ok. 22giej ostatni raz zaglądam, rano wchodzę i ze 3 strony są do nadrobienia.
Wczoraj czytałam o Waszych bezsennościach i sama nie mogłam usnąć To chyba się tak samo udziela jak ze 2 tygodnie temu bóle głowy
Jak pisałyście, że 6-8 razy dziennie się zmienia pieluchę, to nie odważyłabym się chyba wielorazowych kupować Nigdy w życiu nie przewijałam dziecka, nie miałam z tym żadnej styczności i strach mnie na samą myśl oblatuje, że jak w szpitalu będę musiała przewinąć, to baby będą rechotać co to za niedojda ze mnie
Czy mogłybyście wrzucić link/zdjęcie tych poduszek-rogali, które są warte uwagi, bo na necie jest dużo i nie wiem, na którą polować. Czuję, że już niedługo na brzuchu poleżę, a na plecach zaraz mi ciśnie pęcherz, więc liczę, że może na pół-brzuchu bym jakoś mogła spać
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Wczoraj czytałam o Waszych bezsennościach i sama nie mogłam usnąć To chyba się tak samo udziela jak ze 2 tygodnie temu bóle głowy
Jak pisałyście, że 6-8 razy dziennie się zmienia pieluchę, to nie odważyłabym się chyba wielorazowych kupować Nigdy w życiu nie przewijałam dziecka, nie miałam z tym żadnej styczności i strach mnie na samą myśl oblatuje, że jak w szpitalu będę musiała przewinąć, to baby będą rechotać co to za niedojda ze mnie
Czy mogłybyście wrzucić link/zdjęcie tych poduszek-rogali, które są warte uwagi, bo na necie jest dużo i nie wiem, na którą polować. Czuję, że już niedługo na brzuchu poleżę, a na plecach zaraz mi ciśnie pęcherz, więc liczę, że może na pół-brzuchu bym jakoś mogła spać
Miłego dnia i powodzenia na wizytach
Kurczaki my pierwszy rok chodzimy do przedszkola i w sumie przez chorobę nie była tylko 2 dni!!! aż sama się dziwię! choruje znaczy na katar zazwyczaj zaczyna jej się w PT i kończy w niedziele...:-)
co do rogala także myślę..tyle że o małym do karmienia...do stania podkładam koc między noci i trzymam poduszkę ściśniętą abym nie wylądować na brzuchu
co do pieluch wielorazowych NIGDY BYM SIĘ NIE ODWAŻYŁA SPRÓBOWAĆ leń ze mnie!
kupiłam pampersy zielone za 22zł a u nas w okolicy kosztują od 29do 39zł!!!
ok.idę w końcu sprzątać!
co do rogala także myślę..tyle że o małym do karmienia...do stania podkładam koc między noci i trzymam poduszkę ściśniętą abym nie wylądować na brzuchu
co do pieluch wielorazowych NIGDY BYM SIĘ NIE ODWAŻYŁA SPRÓBOWAĆ leń ze mnie!
kupiłam pampersy zielone za 22zł a u nas w okolicy kosztują od 29do 39zł!!!
ok.idę w końcu sprzątać!
Monika27zde
Za wizytujące mocno trzymam kciuki i prosze trzymajcie za mnie, wlasnie jade do lekarza jeszcze nie mojego prowadzącego bo ma urlop....strasznie sie boje :-( caly weekend nie moglam sie ruszac, tak bolalo...dzis troche lepiej lecz ta niewiedza doprowadza mnie do szalu. Zeby tego bylo malo to jeszcze przy goleniu sie "tam" zacielam bo golilam sie na szybko w nerwach :-\
jak piszecie o pieluchach, to powiem Wam, że ja też byłam totalnie zielona w temacie. Pamiętam, jak byłam już po urodzeniu w szpitalu i nadszedł czas na zmianę pieluchy, to pytałam współlokatorki z sali, gdzie jest przód a gdzie tył pieluchy ;-) Pampersy mają taki obrazek, jak się okazało, ma on być z przodu :-) ale nie wiem, czy sama bym na to wpadła
Lisica.
Moja koleżanka dziecko wychowała na tych wielorazówkach, to chyba były jakieś pieluchy bambusowe? :-/ nie pamiętam dokładnie. Ja jestem za wygodna. Tylko pampersy.
Co do bezsenności to odpukać odkąd zaszłam w ciążę to śpię jak dziecko wcześniej się męczyłam, podejrzewam że z nerwów bo starałam się rok (z jednym poronieniem).
Didi zazdroszczę zdrowego dziecka. My niestety drugi rok w przedszkolu i choroby non stop. Szczepionka immunologiczna nie pomogła. Nie wiem kiedy mu to minie.
Katagorka mogłabyś przedstawić te listy?
Co do bezsenności to odpukać odkąd zaszłam w ciążę to śpię jak dziecko wcześniej się męczyłam, podejrzewam że z nerwów bo starałam się rok (z jednym poronieniem).
Didi zazdroszczę zdrowego dziecka. My niestety drugi rok w przedszkolu i choroby non stop. Szczepionka immunologiczna nie pomogła. Nie wiem kiedy mu to minie.
Katagorka mogłabyś przedstawić te listy?
reklama