reklama
vivid
Fanka BB :)
Mi szkoda płytki, bo mam długą, ładną i twardą, więc jak to mówiłam jakieś 10 lat temu: "nawet do trumny nie dam sobie zrobić żelu"
Czasem przeszedł mi przez myśl hybrydowy, ale naprawdę szkoda mi ich niszczyć. Maluję nie częściej niż raz na dwa tygodnie, bo tydzień ponoszę, zmyję, a potem znowu nie mam kiedy pomalować, przypominam sobie przed spaniem, jest za późno, nie wysychają, rano mają odbitą poduszkę, tudzież inne włosy i tak leci czas do kolejnego malowania
Dobrze, że mi przypomniałyście, bo dziś do dentysty miałam dzwonić, bo w pt i sb jakiś mini szmer mi między 6tką a 7ką przeszedł i chyba lepiej, żeby zerknął czy wszystko ok, bo od jakichś dwóch-trzech tygodni prawie co mycie zębów, gdzieś coś podrażniam, bo krew się pokazuje.
Czasem przeszedł mi przez myśl hybrydowy, ale naprawdę szkoda mi ich niszczyć. Maluję nie częściej niż raz na dwa tygodnie, bo tydzień ponoszę, zmyję, a potem znowu nie mam kiedy pomalować, przypominam sobie przed spaniem, jest za późno, nie wysychają, rano mają odbitą poduszkę, tudzież inne włosy i tak leci czas do kolejnego malowania
Dobrze, że mi przypomniałyście, bo dziś do dentysty miałam dzwonić, bo w pt i sb jakiś mini szmer mi między 6tką a 7ką przeszedł i chyba lepiej, żeby zerknął czy wszystko ok, bo od jakichś dwóch-trzech tygodni prawie co mycie zębów, gdzieś coś podrażniam, bo krew się pokazuje.
Matik2012
Hej dziewczyny
Co ja robiłam i tej porze ? U mnie jest wczesniej niż w Polsce czyli No teraz jest 10.00a nie tak jak u was 11.00
Co do 2 List to nie wiem bo na jakiej podstawie i kto bedzie o tym decydować ?
DIs normalnie noc przespałam tylko czuje że dzidzia fika ale przyjemnie aż sie wstawać z łóżka nie chce
Co ja robiłam i tej porze ? U mnie jest wczesniej niż w Polsce czyli No teraz jest 10.00a nie tak jak u was 11.00
Co do 2 List to nie wiem bo na jakiej podstawie i kto bedzie o tym decydować ?
DIs normalnie noc przespałam tylko czuje że dzidzia fika ale przyjemnie aż sie wstawać z łóżka nie chce
katagorka20
Pierwsza lista według.mnie to dziewczyn które mają mieć napewno dostęp bo najdłużej się " znamy" a druga żebyście same zdecydowały
Matik2012
Mi bardzo wypadały włosy na początku ciaży , teraz juz nie aż tak na szczescie
Matik2012
Ty jeszcze z klozetem oj biedactwo
Współczyję
Współczyję
Czarnulka7891
Hej;-)
Trzymam kciuki za wizytujace :-)
A dla chorych dzieciaczków dużo zdrowia :-*
Ja dopiero co się obudziłam... Chwała Bogu padłam wczoraj i nawet nie wiem która była godzina, ale chyba kolo 1 więc no w końcu pospałam
Trzymam kciuki za wizytujace :-)
A dla chorych dzieciaczków dużo zdrowia :-*
Ja dopiero co się obudziłam... Chwała Bogu padłam wczoraj i nawet nie wiem która była godzina, ale chyba kolo 1 więc no w końcu pospałam
reklama
katagorka20
Dziewczyny proszę odniescie się do listy na zamkniętym bo chce dziś tą sprawę załatwić bo jutro mnie pewnie pół dnia nie będzie