reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

vivid ja nie maluję, bo robię żele ;-)
karenm można znieczulenie, ja też już byłam u dentysty i miałam znieczulenie i dobrze, bo ponoć dziura ogromna ;-) a i wybrać się znów będę musiała...

reklama
Mi szkoda płytki, bo mam długą, ładną i twardą, więc jak to mówiłam jakieś 10 lat temu: "nawet do trumny nie dam sobie zrobić żelu" :-D

Czasem przeszedł mi przez myśl hybrydowy, ale naprawdę szkoda mi ich niszczyć. Maluję nie częściej niż raz na dwa tygodnie, bo tydzień ponoszę, zmyję, a potem znowu nie mam kiedy pomalować, przypominam sobie przed spaniem, jest za późno, nie wysychają, rano mają odbitą poduszkę, tudzież inne włosy i tak leci czas do kolejnego malowania :)

Dobrze, że mi przypomniałyście, bo dziś do dentysty miałam dzwonić, bo w pt i sb jakiś mini szmer mi między 6tką a 7ką przeszedł i chyba lepiej, żeby zerknął czy wszystko ok, bo od jakichś dwóch-trzech tygodni prawie co mycie zębów, gdzieś coś podrażniam, bo krew się pokazuje.

Hej dziewczyny
Co ja robiłam i tej porze ? U mnie jest wczesniej niż w Polsce :) czyli No teraz jest 10.00a nie tak jak u was 11.00
Co do 2 List to nie wiem bo na jakiej podstawie i kto bedzie o tym decydować ?

DIs normalnie noc przespałam tylko czuje że dzidzia fika ale przyjemnie aż sie wstawać z łóżka nie chce :)

Magnesia za to po ciąży z tymi włosami różnie. Mi wypadały garściami.az mnie mąż z mama do lekarza wysyłali.z 8 mies po porodzie przestały dopiero.

Hej;-)

Trzymam kciuki za wizytujace :-)
A dla chorych dzieciaczków dużo zdrowia :-*

Ja dopiero co się obudziłam... Chwała Bogu padłam wczoraj i nawet nie wiem która była godzina, ale chyba kolo 1 :) więc no w końcu pospałam :-D

reklama
Do góry