reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Rukmini, padłam haha :-D miałam podobną wizję (chyba nawet gorszą :p ) ale założę się, że jak zobaczę tego "srajtka" to będę chuchać i dmuchać na jego pupkę :)))))

asiaf, nie brałam pod uwagę tego, że maluch sika non stop :) pewnie dlatego Ci moi znajomi zmieniali co chwilę pieluchę, ale oni mieli pampersy więc chyba aż za bardzo byli przewrażliwieni. Liczyłam na to, że kupię sobie tylko kilka otulaczy, które można rzadziej prać - w sensie nie co zmianę pieluchy (no chyba, że wszystko przecieknie całkiem) i wymieniać tylko środek. No nic, mam jeszcze trochę czasu na dumanie nad tym.

reklama
Corina moŻe masz racje
Teraz juz nie boli za to dzidzia fika :)
A tu w hiszpani maja takie długie poduszki wiec nie musze tego rogala kupować , wczoraj tak z nią spałam ze nogę na nią nazucałam bo bez poduchy to juz całkiem brzuch przeszkadzał ;)
Nie samowite brzuszek rośnie z dnia na dzien ale super :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1416794054.745017.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416794054.745017.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416794054.745017.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
Hej.
Moje dziecko znów w domu, o 12:30 do lekarza idziemy :-/ nie mam już siły na te jego choroby. Tydzień w przedszkolu, 2 tygodnie w domu. I tak w kółko...
Matik co ty robisz o tej godzinie :szok:
Miłego dnia wam życzę.

Dzień dobry.
Lisica współczuję ale wiem o czym piszesz. Moja poszła ale od dwóch dni jest na pulmicorcie na te ataki nocne kaszlu wszyscy lekarze
Kazali traktować ja jak zdrowe dziecko chyba ze pojawia się dodatkowe objawy to wtedy do lekarza.
Chce chodzić bo w pt mają Andrzejki i występ:-D
Dziewczyny przeglądam posty nasze od początku października i co do zamkniętego mam dwie listy tzn jedna dziewczyn które odrazu bym wzięła do grupy a druga do wspólnej weryfikacji. Proszę nie złoście się na mnie ale dostęp można dostać zawsze jak i go utracić :-D

Katagorka ja też ubolewam nad tym że nie chodzi do przedszkola, bo on bardzo chce. No i to już zerowka, a ma tyle zaległości że ledwo sobie radzi.
Chyba poproszę o zmianę Nebbudu na Pulmicort bo nie widzę żadnej poprawy. A Gabrysia ma tylko w nocy kaszel?

Katagorka mieszasz pulmicort z solą? Ona ma suchy czy mokry kaszel?
Zdrówka dla dzieciaków.
Mój odpukać zdrowy ale on jest z nianią w żłobku nie byłoby tak kolorowo.

Powodzenia na wizytach.

reklama
Matko mam do nadrobienia kilkanascie stron, w jeden dzien nie.chodzilo mi forum a dwa dni w pracy spedzilam i.sie zalamalam jak wy pedzicie.

Jezeli sa jakies wizyty dzisiaj to powodzenia

A ja zyczr milego dnia i postaram sie dzisiaj ogarnac temat

Do góry